Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Vodafone îşi extinde oferta pe Windows 8 cu trei produse Asus

04 Decembrie 2012Vodafone Romania a anuntat lansarea a trei noi produse de varf, marca Asus, ce functioneaza cu noul sistem de operare Windows 8: tableta Vivo Tab RT, laptop-ul X55A si laptop-ul cu ecran tactil VivoBook S400.


Noua tableta Asus Vivo Tab RT, se poate transforma cu usurinta intr-un laptop, prin atasarea unei tastaturi dock QWERTY, ce furnizeaza si o baterie suplimentara, pentru utilizare prelungita, disponibila in pachet. Vivo Tab RT dispune de un ecran multi-touch Super IPS+, de 10,1”, iar tehnologia Asus TruVivid cu sticla Corning Fit imbunatateste claritatea culorilor si rezistenta la zgarieturi. Vivo Tab RT are un profil de 8.3mm si o greutate de 535g. Aceasta beneficiaza de procesorul quad-core NVIDIA Tegra 3, cu o frecventa de 1,3GHz, precum si de 2GB memorie RAM si 32GB spatiu de stocare. Mai mult, utilizatorii pot folosi atat camera frontala, de 2MP, cat si pe cea principala, de 8MP, cu capacitate de filmare HD.
Clientii Vodafone pot opta si pentru laptop-ul Asus X55A, dotat cu noul sistem de operare Windows 8, un procesor Intel Celeron Dual Core B830 de 1.8GHz si 4GB memorie RAM,. Prin tehnologia IceCool si dispunerea inteligenta a componentelor, aerul fierbinte generat de laptop este dispersat mai eficient, temperatura acestuia ramanand scazuta, chiar si dupa o perioada prelungita de utilizare. Portul USB 3.0 permite transferul rapid de informatii, iar bateria permite o durata de utilizare de pana la sase ore.
VivoBook ofera o experienta de lucru intuitiva si completa, folosind panouri tactile multi-punct cu raspuns rapid si touchpad ce integreaza tehnologia ASUS Smart Gesture. VivoBook S400 vine echipat cu procesor Intel Core i5-3317U de 1.6GHz, cu 4GB RAM si o solutie de stocare hibrid cu HDD de 500GB la 5400RPM si un SSD de 24GB. Terminalul dispune de o placă video Intel HD, ecran tactil cu rezolutie de 1366×768, doua porturi USB 2.0 si un port USB 3.0. Cele doua noi laptop-uri, ce ofera utilizatorilor acces la performantele superioare asigurate de tehnologia Intel, sunt insotite de modem-uri de date Vodafone, ce permit viteze de download de pana la 21,6Mbps.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite