Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Sanatate >> Stiri si comunicate

Seminar Quartz Matrix dedicat solutiilor si tehnologiilor pentru spitale

04 Decembrie 2012Quartz Matrix, in parteneriat cu Institutul Regional de Oncologie Iasi si cu sprijinul Colegiului Medicilor din Romania, a organizat recent, in amfiteatrul IRO Iasi, seminarul cu tema: “Tehnologii pentru Managementul Institutiilor Sanitare – standarde de acreditare CoNAS, proiectare, tehnologii, implementare si evaluare”. Dezbaterile au fost completate de demonstratii cu echipamente furnizate de companii lider mondial in domeniul tehnologiilor adresate institutiilor sanitare, partenere in cadrul acestui eveniment: Assa Abloy, Eaton, Schrack Technik, Polycom.
La eveniment au participat reprezentanti la nivel de top management ai directiilor de sanatate publica, consiliilor judetene, spitalelor din regiunea N-E si asociatiilor profesionale medicale.
Prin dialogul creat s-au identificat raspunsuri la problemele cu care se confrunta spitalele din Romania. Prezenta specialistilor din domenii diferite: administratie, sanatate, furnizori de servicii, producatori de echipamente pentru institutiile sanitare, asociatii profesionale medicale, a oferit cadrul necesar dezbaterii urmatoarelor teme: Importanta tehnologiilor in actul medical; Solutii de lucru in vederea obtinerii acreditarii CoNAS; Alinierea serviciilor Quartz Matrix la cerintele impuse de procesul de acreditare a spitalelor; Securitatea electrica in spitale (normative, proiectare, echipamente, executie); Asigurarea securitatii, sigurantei si controlul accesului in spitale; Normative si tehnologii pentru comunicatii integrate si imagistica medicalaParerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite