Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Servere >> Stiri si comunicate

HP ajută organizațiile să valorifice rapid beneficiile soluțiilor SAP Rapid Deployment

04 Decembrie 2012



HP a anunțat noile sale servicii de implementare certificate SAP pentru soluțiile SAP® Rapid Deployment, construite pentru a ajuta organizațiile să-și accelereze recuperarea investițiilor și să micșoreze riscurile IT referitoare la implementarea și funcționarea aplicațiilor SAP.
Noile servicii HP de implementare pentru soluțiile SAP Rapid Deployment combină elemente software și cele mai bune practici cu serviciile HP de consultanță pentru a-i ajuta pe clienți să obțină beneficii rapid și la un cost avantajos și să reducă riscurile. Aceste soluții preconfigurate identifică scopul și costul implementărilor aplicațiilor SAP, ceea ce conduce la rezultate predictibile. În plus, HP îi poate ajuta pe clienți să-și personalizeze soluțiile SAP Rapid Deployment pentru a soluționa viitoarele necesități de business.
În momentul în care clienții sunt pregătiți pentru mediul de producție al soluțiilor SAP Rapid Deployment, HP le oferă un model de livrări hibride care să îi ajute să selecteze unde vor rula aplicațiile. Clienții pot rula aplicațiile într-un mediu IT tradițional, într-un cloud privat sau într-unul dintre centrele de date comerciale și sigure ale HP din lume.
Companiile au nevoie să-și soluționeze cele mai presante necesități de business, cum sunt cele privitoare la informațiile analitice, mobilitate, lanț de distribuție și administrarea relațiilor cu clienții, asigurând totodată baza pentru viitoare extinderi”, a spus Jules Beck, Vicepreședinte, Global Enterprise Applications and Mobility Services, HP Enterprise Services. “Având o expertiză temeinică în ceea ce privește diferite modele de livrare și aplicații SAP, HP ajută clienții să rămână competitivi, să-și îmbunătățească rata de retenție a propriilor clienți, să îndeplinească reglementările legale și să-și îmbunătățească procesele de business.”
HP este furnizor de servicii de top la nivel global, oferind servicii de implementare certificate SAP pentru următoarele soluții SAP Rapid Deployment:
•Soluția cu implementare rapidă SAP HANA Profitability Analysis;
•Soluția cu implementare rapidă SAP Extended Warehouse Management;
•Migrarea rapidă a bazelor de date prin SAP NetWeaver Business Warehouse (SAP NetWeaver BW) la SAP HANA;
•Migrarea rapidă a bazelor de date prin SAP Sybase Adaptive Server Enterprise (SAP Sybase ASE).
Combinarea soluțiilor SAP Rapid Deployment cu serviciile HP de implementare accelerată pentru platforma SAP HANA oferă clienților o oportunitate unică de a obține rezultate valoroase în numai câteva săptămâni în loc de câteva luni. De asemenea, HP asigură echipamente hardware preconfigurate pentru SAP HANA, care fac posibilă obținerea de rezultate într-un timp scurt.
“Obiectivul de a obține rezultate într-un timp scurt a devenit un factor critic pentru deciziile luate în ceea ce privește cheltuirea bugetului pentru IT”, a spus Steven Birdsall, Vicepreședinte senior și General Manager, SAP Rapid Deployment Solutions. “Utilizarea serviciilor HP de implementare pentru soluțiile SAP Rapid Deployment va permite clienților să rezolve rapid cele mai urgente procese de business folosind șabloanele, instrumentele și bunele practici SAP.”
HP oferă servicii complete de consultanță și integrare a sistemului pentru a-i ajuta pe clienți să valorifice din plin avantajele de business pe care le oferă aplicațiile lor SAP. Serviciile HP de implementare pentru soluțiile SAP Rapid Development extind performanțele, resursele și expertiza HP în domeniul dezvoltării și livrării de aplicații SAP.
HP este un furnizor global certificat SAP, care asigură servicii cloud, servicii de administrare a aplicațiilor, implementări Run SAP și servicii de hosting, oferind standarde de înaltă calitate pentru livrarea aplicațiilor SAP.
HP Discover, cel mai important eveniment al HP din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, are loc între 4-6 decembrie la Frankfurt, în Germania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite