Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Star Storage lansează programul „CRED în ROMÂNIA”

04 Decembrie 2012



Star Storage, furnizor român de top pentru soluţii de stocare, arhivare şi management de informaţii (date şi documente), servicii de externalizare şi servicii Cloud, lansează programul de responsabilitate socială „Cred în România”. În cadrul programului vor fi derulate mai multe proiecte având ca teme: susţinerea și promovarea românilor de valoare, a elitelor, promovarea inteligenței româneşti prin susținerea studenților şi a tinerilor cercetători care au o idee și vor să o pună în practică, promovarea spiritului antreprenorial și a oamenilor care au capacitatea de a face lucrurile să se întâmple.
Iniţiativa „Cred în România” este un program de responsabilitate socială marca Star Storage, diferit de inițiativele anterioare pentru că prin proiectele pe care le va implementa își propune să atingă următoarele obiective:
•conștientizarea de către publicul larg a problemei referitoare la irosirea talentelor româneşti şi implicit a efectelor negative pe termen mediu şi lung;
•schimbarea mentalității cu privire la susţinerea, promovarea şi dezvoltarea românilor de valoare;
•descoperirea, încurajarea, aprecierea, susținerea, promovarea şi dezvoltarea românilor excepţionali;
•investirea în românii de valoare şi deschiderea de oportunităţi pentru aceştia.
România este o ţară binecuvântată cu adevărate valori şi reale talente care aşteaptă să iasă la lumină, să fie găsite şi recunoscute. „Cred în România” reprezintă răspunsul şi reacţia Star Storage la problemele societăţii româneşti, o societate în care valorile reale sunt tot mai puțin vizibile și apreciate, o societate a oamenilor pesimişti și fără aspirații în care, din păcate, tot mai mulți au încetat să viseze la mai mult și mai bine.
Este vorba despre copilul supradotat, despre artistul excepţional, despre sportivul de aur şi despre mulţi alţii, iar toate aceste exemple, dar şi altele, sunt adevărate comori naţionale care se irosesc sau de pe urma cărora profită alte naţiuni. Sunt atâţia români excepţionali care au ales însă să plece din ţară, pentru că străinătatea le-a oferit ceea ce propria ţară nu a fost în stare să le ofere. În alte ţări, aceşti români sunt foarte apreciaţi, iar eforturile, strădania, performanţa şi pasiunea lor sunt recunoscute la adevărata valoare. O altă problemă a societăţii româneşti este aceea că românii au uitat ce înseamnă să fii român, ce înseamnă să te mândreşti cu faptul că eşti român. Românilor le este ruşine că sunt români şi să-şi recunoască naţionalitatea, atunci când călătoresc în altă ţară sau în faţa unor străini. Pentru că Star Storage este o companie românească 100% şi ne mândrim cu asta, considerăm că este de datoria noastră să recunoaştem adevăratele valori româneşti, pentru că mai presus de toate sunt ai noştri, sunt români. Pentru că doar respectându-i și prețuindu-i pe ei, ne respectăm și ne prețuim pe noi înșine.Dar şi pentru că vrem să dovedim că şi în România se pot obţine succesul şi performanţa bazate pe principii sănătoase: valoare, efort, onestitate şi integritate
.”, a declarat Cătălin Păunescu, Managing Director Star Storage.
Star Storage a susţinut performanţa şi a ajutat tineri români de valoare, implicându-se în nenumărate proiecte de acest gen, printre care se numără: Programul „Case Study” al Asociaţiei Studenţeşti VWI ESTIEM Bucureşti, Programul „Leaders School” al Fundaţiei LEADERS, Programul „Tinere Talente” al Fundaţiei Principesa Margareta a României, dar şi altele, acestea fiind doar printre cele mai recente.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite