Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Network One Distribution devine distribuitor Epson la nivel naţional

04 Decembrie 2012



Network One Distribution începe distribuţia la nivel naţional a produselor Epson, ca urmare a parteneriatului semnat pentru întreaga gamă de echipamente. Dezvoltarea portofoliului de branduri pe segmentul de imprimante şi pe cel de proiectoare este una dintre direcţiile de dezvoltare asumate de Network One Distribution în 2012, iar semnarea parteneriatului cu Epsonvine să consolideze poziţia companiei pe aceste linii de business.


Pentru 2013, ţintim o cotă de 30% din totalul pieţei de proiectoare şi consolidarea poziţiei ca partener strategic în structura de distribuitori Epson, cu acoperire naţională. În ceea ce priveşte piaţa imprimantelor, în 2013 ne propunem o cifră de vânzări de 1,5 milioane euro din echipamentele Epson”, a declarat Răzvan Ziemba, Director General Network One Distribution.


"Parteneriatul cu Network One Distribution ne facilitează accesul la peste 2000 de reselleri naţionali şi va avea rol instrumental în strategia de extindere a prezenţei brandului Epson pe piaţa românească, după ce, în toamnă, am lansat peste 40 de produse noi prin care ne-am diversificat foarte mult portofoliul local”, a declarat Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson România & Bulgaria.
Prin acest parteneriat, Network One Distribution devine distribuitor naţional al întregii game de produse Epson care cuprinde imprimante şi multifuncţionale (business inkjet, inkjet, laser), imprimante de mari dimensiuni pentru aplicaţii de tip CAD/ GIS, imprimante foto profesionale, scanere destinate utilizatorilor individuali, companiilor şi fotografilor, imprimante matriceale, proiectoarele business, educaţionale şi home cinema, respectiv consumabile Epson.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite