Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

IBM alocă o finanţare de 4 miliarde USD pentru partenerii de afaceri

06 Decembrie 2012



IBM a anunţat că va oferi partenerilor săi de afaceri din întreaga lume o finanţare în valoare de 4 miliarde de dolari pentru clienţii calificaţi în obţinerea unui credit pe o perioadă de 12 luni. Această finanţare, realizată prin intermediul IBM Global Financing, poate facilita obţinerea de credite mai uşor şi mai accesibil pentru a permite ecosistemului de parteneri globali al IBM şi clienţilor acestora să achizitioneze tehnologii avansate, precum sisteme cloud, analytics sau PureSystems. Totodată, IBM a lansat o aplicaţie pentru dispozitivele mobile care reprezintă un alt pas în simplificarea modului în care Partenerii de Afaceri IBM pot aplica pentru o finanţare sigură pentru clienţii lor în câteva minute de pe orice dispozitiv mobil, oricând şi oriunde. (Aplicaţia mobilă va fi disponibilă în Statele Unite luna aceasta şi va fi lansată la nivel global, începând cu China, din ianuarie 2013.)
Anunţul IBM adresează nevoia de capital prin furnizarea bazei corespunzatoare şi resurselor necesare pentru a sprijini companiile din întreaga lume în concretizarea ideilor de afaceri. Acest angajament financiar în valoare de 4 miliarde de dolari pentru ecosistemul global IBM este conceput pentru a elimina numeroase bariere de cost cu care companiile se confruntă în prezent. IBM Global Financing oferă pachete de leasing simple, flexibile şi de împrumut, începând de la 0% timp de 12 luni, oferind posibilitatea companiilor să-şi achiziţioneze tehnologia şi serviciile necesare de la IBM şi acelea dezvoltate de Partenerii de Afaceri IBM, în timp ce îşi gestionează mai eficient lichidităţile.
Tehnologii avansate, precum cloud sau analytics, devin din ce în ce mai răspândite. Fie că este vorba despre un spital care are nevoie de o soluţie pentru a explora un volum mare de date cu scopul de a identifica un tratament eficient pentru un pacient sau de un retailer care caută tipologii individuale de clienţi pentru vânzări viitoare prin analizarea modelelor de cumpărare, sistemele de analiză ajută instituţiile să descopere perspectivele necesare. De fapt, un studiu recent la nivel global realizat de Universitatea din Oxford şi IBM pe 1144 companii, a arătat ca 63% dintre respondenţi obţin avantaj competitiv prin utilizarea sistemelor de analiză în cadrul organizaţiilor. Aceasta este o creştere de 70%, de la 37% cum se arată în studiul IBM din 2010, care a citat sistemele de analiză ca un avantaj competitiv. (3) În plus, tehnologia cloud continuă să câştige avans, deoarece companiile caută modalităţi mai eficiente şi mai economice de combatere a provocărilor de business complexe, inclusiv cu volume imense de date. Potrivit studiului IDC, cheltuielile serviciilor cloud IT public vor ajunge la aproape 100 de miliarde de dolari în 2016. (4)
Această iniţiativă are la bază finanţarea de 1 miliard de dolari pe care IBM Global Financing a pus-o la dispoziţie prin intermediul Partenerilor de Afaceri IBM pentru companiile mici şi mijlocii în 2011, care a avut ca rezultat 6800 de companii care utilizează finanţare în doar 12 luni, faţă de 18 cât se preconizau iniţial. În particular, întreprinderile mici au prezentat o deschidere neaşteptat de mare faţă de noua tehnologie, inclusv faţă de serviciile de analytics, cloud şi infrastructură avansată. Mii de întreprinderi mici şi mijlocii se bucură deja de beneficiile finanţării de 1 miliard de dolari pusă la dispoziţie clienţilor în ultimul an.

Perspectiva comercianţilor triplează vânzările online cu serviciile analytics
Compania Bishop, cu 15 angajaţi având sediul în Whittier, California este un distribuitor de instrumente şi echipamente pentru peisagişti, cu numeroşi retaileri autorizaţi în întreaga ţară. Confruntată cu stagnarea vânzărilor online şi cu o economie mai slab dezvoltată, compania Bishop necesita crearea unei prezenţe mai pregnante în mediul online pentru a furniza o experienţă de shopping care să răspundă necesităţilor unei generaţii tinere de consumatori sofisticaţi. Cu ajutorul Partenerului de Afaceri Zobrist Consulting, Bishop a putut să obţină finanţare de la IBM Global Financing în numai câteva minute. Retailerul online a fost capabil să creeze un site care a devenit „motorul” dezvoltării companiei. Bishop a implementat o platformă de Smarter Commerce, permiţând directorilor de marketing să promoveze şi sa comercializeze produse cheie, în timp ce pot răspunde rapid la tendinţele schimbătoare ale pieţei. Site-ul companiei Bishop este acum o destinaţie „go-to” pentru o linie extinsă de produse profesionale peisagistice. De la lansarea site-ului, vânzările online ale companiei Bishop au crescut cu 200%; 75% din această creştere este reprezentată de conversia clienţilor de la comenzile telefonice, la cele electronice şi 25% este constituită din clienţi noi.

Retailer de decoraţiuni casnice de lux creşte performanţa afacerii cu IBM Global Financing
Gracious Home este un retailer de decoraţiuni casnice de lux, cu peste 300 de angajaţi în New York. Cum afacerea retailerului era în expansiune, acesta necesita extinderea infrastructurii pentru a face faţă unei creşteri „in-store” şi a unei creşteri a bazei de clienţi online. Cu accent pe sporirea eficienţei şi îmbunătăţirea performanţelor pentru a râmâne competitivi, Gracious Home avea nevoie să fie la curent cu cerinţele schimbătoare ale clienţilor. Partenerul de Afaceri IBM, VAI, împreună cu Gracious Home au profitat de opţiunile IBM Global Financing. Această finanţare a făcut posibilă implementarea unui sistem analytics IBM/VAI de către Partenerul de Afaceri, pentru ca Gracious Home să înţeleagă mai bine ce produse sunt cel mai frecevent cumpărate, pentru a identifica tendinţe şi pentru a creşte vânzările şi profitabilitatea.
„Identificarea de capital pentru o afacere sau o idee nouă este aproape întotdeauna o provocare”, a declarat Mark Hennessy, GM, IBM Global Business Partners & Midmarket. „Ca rezultat, diferenţa dintre o viziune promiţătoare şi o realitate de business pare să fie o prăpastie de netrecut. Prin acest efort, IBM îşi propune să ofere baza corespunzatoare şi resursele potrivite ecosistemului nostru global de parteneri şi clienţi pentru a ne asigura că, companiile de afaceri, mici şi mari, au acces la tehnologiile potrivite pentru a avea succes.”
Această finanţare va fi disponibilă prin intermediul Partenerilor de Afaceri IBM, inclusiv managed service providers, resellers, ISVs, SIs şi distribuitori, din peste 50 de ţări. În plus, IBM Global Financing poate ajuta Partenerii de Afaceri calificaţi pentru obţinerea unui credit să extindă afacerea prin furnizarea de capital de lucru pentru achiziţiile IT şi să îmbunătăţească lichidităţile prin oferirea de finanţare pentru conturile de creanţe. Partenerii de Afaceri IBM pot afla mai multe despre finanţare, aici.

Ofertele IBM Global Financing sunt disponibile prin intermediul IBM Credit LLC şi alte filiale şi divizii din întreaga lume pentru clienţii care se califică din mediul privat şi guvernamental. Evaluarea şi disponibilitatea iau în calcul aprecierea nivelului de îndatorare al clientului, condiţiile financiare, tipul ofertei.
Mai multe informaţii despre IBM Global Financing: http://www.ibm.com/midmarket/ro/ro/finances.html
Mai multe informaţii despre reţeaua de Parteneri de Afaceri IBM: http://www-304.ibm.com/partnerworld/wps/servlet/ContentHandler/pw_home_pub_index



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Marlin Credits
Buna ziua, Ești un iubitor de internet legitim de afaceri, individuale sau un investitor? aici este o oportunitate pentru tine pentru a obține un împrumut de la Marlin Credite Group Plc. Ne face o mare varietate de împrumuturi de la o mare varietate de clienti in mai multe scopuri diferite, cum ar fi achiziționarea de automobile și de cumparare mobilier nou, luând vocații de vis, sau exercitarea academic, construcții și clădiri noi case și birouri. Toate acestea pe o rată a dobânzii foarte scăzută de 3%. Marlin Credite Group Plc este de încredere, eficient și cel mai minunat dintre toate, este că ea servește ca ajutor umanitar la nivel mondial. De ce nu contactati Marlin Credite Group Plc, astfel încât să vă putem ajuta în rezolvarea primejdie dumneavoastră. Pentru mai multe informații despre ofertei noastre va rugam sa ne contacte cu detaliile de mai jos. E-mail: Marlincredits@financier.com Site-ul: WWW.Marlincredits.webs.com CEO: Kelvin Roland Cu stimă, Cu respect, Salutări.
21 Mai 2014, 01:17:38
Marlin Credits
Stimate domnule/doamnă Suntem un creditor de împrumut privat consultant financiar si broker financiar. Ai nevoie de un ajutor financiar? Aveţi nevoie de un împrumut pentru nevoia de afaceri/personale? Eşti un internet legitime de afaceri iubitor, individuale sau un investitor? Aici este o oportunitate de a obţine un împrumut de la Marlin credite Group Plc. Vom face o mare varietate de credite pentru o mare varietate de clienţi pentru multe scopuri diferite cum ar fi achizitionarea automobilelor si cumpararea de mobilier nou, vis vocaţii, sau exercitarea academice, construcţii şi casa noua si cladiri de birouri. Toate acestea pe o foarte scăzută rată a dobânzii de 3%. Marlin credite Group Plc este sigură, eficientă şi cele mai minunate de toate, este serveşte ca o asistenţă umanitară din întreaga lume. Aplica acum pentru toate tipurile de împrumuturi şi de a lua bani urgent! * Numiri de împrumut suma variind de la 3000 la moneda 15,000,000.00: stat dolarul SUA, Euro şi Marii Britanii sterline (GBP). * Rata dobânzii @ APR 3% (rata procentuală anuală) * Durata minim 1 ani - maxim durata 20 ani * Alege planul de rambursare lunară şi anuală. * Termeni şi condiţii de împrumut de flexibilitate. De ce nu sa ne contactati acum la Marlin credite Group Plc astfel încât să vă putem ajuta în rezolvarea afară ţi primejdie. Pentru mai multe informaţii privind anunţul nostru vă rugăm să ne cu contacte detaliu de mai jos. CEO: Kelvin Roland E-mail: Marlincredits@financier.com Site-ul: www.Marlincredits.webs.com
06 Iunie 2014, 12:37:52
Marlin Credits
Stimate domnule/doamnă Suntem un creditor de împrumut privat consultant financiar si broker financiar. Ai nevoie de un ajutor financiar? Aveţi nevoie de un împrumut pentru nevoia de afaceri/personale? Eşti un internet legitime de afaceri iubitor, individuale sau un investitor? Aici este o oportunitate de a obţine un împrumut de la Marlin credite Group Plc. Vom face o mare varietate de credite pentru o mare varietate de clienţi pentru multe scopuri diferite cum ar fi achizitionarea automobilelor si cumpararea de mobilier nou, vis vocaţii, sau exercitarea academice, construcţii şi casa noua si cladiri de birouri. Toate acestea pe o foarte scăzută rată a dobânzii de 3%. Marlin credite Group Plc este sigură, eficientă şi cele mai minunate de toate, este serveşte ca o asistenţă umanitară din întreaga lume. Aplica acum pentru toate tipurile de împrumuturi şi de a lua bani urgent! * Numiri de împrumut suma variind de la 3000 la moneda 15,000,000.00: stat dolarul SUA, Euro şi Marii Britanii sterline (GBP). * Rata dobânzii @ APR 3% (rata procentuală anuală) * Durata minim 1 ani - maxim durata 20 ani * Alege planul de rambursare lunară şi anuală. * Termeni şi condiţii de împrumut de flexibilitate. De ce nu sa ne contactati acum la Marlin credite Group Plc astfel încât să vă putem ajuta în rezolvarea afară ţi primejdie. Pentru mai multe informaţii privind anunţul nostru vă rugăm să ne cu contacte detaliu de mai jos. CEO: Kelvin Roland E-mail: Marlincredits@financier.com Site-ul: www.Marlincredits.webs.com
06 Iunie 2014, 12:37:53
Mr Carter Collins
Numele meu este domnul Carter Collins, eu sunt un creditor privat, care da împrumut la persoane fizice și juridice. Ați fost refuzat de atât de multe bănci? Ai nevoie de finanțare pentru a stabili afacerea dvs.? Do aveți nevoie finanțare pentru extinderea afacerii dumneavoastră? Sau ai nevoie de o imprumut personal?. contactați-ne acum :: cartercreditunionoffer.link@gmail.com Debitori FORMULAR DATE 1) numele dumneavoastră: 2) SEX: 3) Țara ta: 4) ocupația dumneavoastră: 5) Stare civila: 6) Telefon: 7) venitul lunar: 8) Adresa: 9) SCOP: 10) CREDIT CERERE: 11) CREDIT DURATA: Daca sunteti interesati sa ne contactati prin e-mail copie acest: cartercreditunionoffer.link@gmail.com Salutări Mr Carter Collins
10 Ianuarie 2016, 09:39:23
Sr. Chris Richard
Sunt creditor înregistrat în împrumut înregistrat. Oferim împrumuturi pentru a ajuta persoanele fizice și companiile care trebuie să-și actualizeze situația financiară la nivel mondial, cu rate ale dobânzii foarte mici, cum ar fi 3% în perioada de 1 an până la 30 de ani, perioada de rambursare către orice parte a lumii. Oferim împrumuturi în intervalul minim de mii de euro până la douăzeci de milioane de euro (între € 1.000 și € 20.000.000). Creditele noastre sunt bine asigurate pentru ca securitatea maximă este prioritatea noastră. Persoana interesată trebuie să ne contacteze prin e-mail: chrisrichardloanfirm@gmail.com prin Whats App Number 1 (845) 731 5341
15 Februarie 2018, 05:25:08