Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

HP îşi consolidează portofoliul de soluții Converged Storage cu trei noi produse şi o gamă extinsă de servicii

06 Decembrie 2012



HPanunţă consolidarea portofoliului de soluții Converged Storagecu o serie deinovații ce reduc semnificativ nivelul de complexitate și ineficiență printr-o arhitectură unică destinată clienților de toate mărimile.
Aceste soluții au fost create pentru medii vitualizate, medii de retenție pentru volume mari de date și medii cloud și includ noi oferte pentru produsele HP 3PAR StoreServ Storage, HP StoreAll Storage și HP StoreOnce Backup.
Multe dintre organizații pierd până la 70% din buget pe spațiu în care, în realitate, nu se stochează date, în timp ce administratorii se străduiesc să gestioneze zeci de arhitecturi de stocare disparate. Acest fapt generează o infrastructură rigidă și necentralizată, care de multe ori obligă organizațiile să aleagă între funcționalități și ceea ce își pot permite din punct de vedere financiar.

Noile oferte hardware și software măresc agilitatea organizației
HP a anunțat în 2011 soluțiile Converged Storage, create pentru a soluționa limitările echipamentelor tradiționale de stocare, evidențiate de creșterea volumului de informații și a gradului de convergență a infrastructurii și de dezvoltarea centrelor de date de tip IT-as-a-Service. Viziunea sistemului HP Converged Storage este simplitatea polimorfică. Acesta este un nou concept de stocare ce permite unei arhitecturi bazate pe un singur sistem să existe în multiple forme, modele și mărimi, de la cele mai reduse la cele mai vaste, dar și să rețină servicii de date comune pentru blocuri, obiecte și fișiere pentru aplicații. Această viziune face necesară optimizarea atât a hard disk-urilor (HDD), cât și a solid state disk-urilor (SSD). Portofoliul extins al HP include:
Soluția HP 3PAR StoreServ 7000 Storage, singura platformă din industrie pentru quad-controller-e de clasă medie care oferă disponibilitate de stocare de tip Tier 1 și dotări pentru garantarea calității serviciilor la un preț accesibil pentru organizații.(2) Acest sistem suportă atât servicii pentru fișiere de date, cât și pentru blocuri de date, fiind disponibil pe HDD și SSD sau pe configurații all-SSD care sunt capabile să livreze o performanță de peste 320.000 operațiuni input/output pe secundă, care este de 2,4 ori mai mare decât a unei dispuneri oferite de competiție la un preț similar.(3)
HP StoreAll Storage, platformă cu grad mare de scalabilitate pentru accesul la obiecte și fișiere de date, care asigură un mediu simplificat pentru retenția volumelor mari de date și stocarea în cloud, reducând necesitatea de echipamente hardware și administratori adiționali. Soluția HP StoreAll Express Query a fost creată de HP Labs, divizia de cercetare a companiei, fiind o meta-bază de date care permite clienților să efectueze căutări de 100.000 ori mai repede în comparație cu metodele de căutare precedente(4), ceea ce ușurează luarea de decizii de business informate și pe baza celor mai actuale date. Integrarea cu soluția HP Autonomy Intelligent Data Operating Layer (IDOL) ușurează sarcinile de procesare pentru HP StoreAll, astfel încât indicii analitici pot fi generați cu rapiditate, folosindu-se mai multe date actuale și printr-o procesare care solicită mai puține echipamente hardware. Integrarea suplimentară cu soluțiile HP StoreAll și HP Autonomy Consolidated Archive, precum și certificarea aplicațiilor provenind de la alți vendori de software independenți asigură o retenție îndelungată a datelor digitale esențiale.
•Sistemele HP StoreOnce 2000 și 4000 Backup, dotate cu software HP StoreOnce Catalyst, asigură o mișcare eficientă a datelor și o performanța mare de deduplicare pentru a reduce costurile asociate eforturilor de protecție a datelor în locații și centre de date aflate la distanță. Noile modele efectuează operații de backup de până la trei ori mai rapid și la costuri cu 35% mai scăzute în comparație cu sistemele similare oferite de competitori.(5)
Vendorii de echipamente de stocare tradiționale pur și simplu nu sunt pregătiți pentru a ajuta organizațiile să răspundă nevoilor impuse de noile încărcări de lucru, iar adăugarea de funcții noi arhitecturilor vechi a condus la un adevărat coșmar”, a spus David Scott, vicepreședinte senior și General Manager, Storage Division, HP. “Setul unic de inovații HP Converged Storage îi ajută pe clienți să simplifice infrastructura și să diminueze costurile printr-o infrastructură comună care acoperă toate segmentele și categoriile de stocare.”

Îmbunătățirea randamentului informațiilor, membrilor echipei și al infrastructurii
Inovațiile HP Converged Storage îi ajută pe clienți să simplifice infrastructura necesară efectuării proceselor de stocare și să răspundă cerințelor neprevăzute, concomitent cu creșterea valorii generate de organizație prin investițiile în trei direcții:
•Randamentul informațiilor – prin luarea unor decizii mai rapide și mai bune cu ajutorul unor tehnologii precum încorporarea opțiunilor de căutare cu indicii analitici pentru a extrage valoare din toate tipurile de informații.
•Randamentul infrastructurii – prin îmbunătățirea gradului de folosire a principalelor resurse cu ajutorul unui design polimorfic și al unor tehnologii eficiente care reduc la jumătate nevoile de capacitate.
•Randamentul membrilor echipelor – prin asigurarea unui corp comun de servicii de date și a unei administrări centralizate a sistemelor de stocare ce reduc timpul necesar administrării și complexitatea.
Pentru a ține pasul cu nivelul de inovație fără precedent înregistrat de Nuance, am identificat o nevoie imediată de a îmbunătăți infrastructura de stocare în cadrul companiei,”, a spus Frederic Van Haren, Director senior, Research and Development Labs, Nuance Communications. “Cu soluția HP 3PAR StoreServ Storage, infrastructura noastră se poate adapta imediat la încărcările de lucru aflate în schimbare, ceea ce permite echipei să se concentreze asupra soluțiilor inovatoare de tip voce sau limbaj pe care le livrăm pe piață.”
De asemenea, HP a anunțat noi servicii create pentru a-i ajuta pe clienți să își optimizeze investițiile și să creeze cel mai bun mediu pentru afacerea lor. Acestea includ:
•Servicii de tehnologie care ajută la optimizarea performanței soluției HP StoreOnce și accelerează tranziția de la soluția HP Enterprise Virtual Array la soluția HP 3PAR Storage.
•Programul HP Financial Services Capacity on Demand, care îi ajută pe clienți să răspundă nevoilor neprevăzute și să obțină imediat o capacitate de stocare mai mare decât capacitatea standard.
•Portofoliul HP Storage Management Services integrează soluțiile HP 3PAR StoreServ, HP StoreAll și HP StoreOnce Storage pentru a pune la dispoziție clienților noua tehnologie de stocare de la HP, alături de experiența în domeniul administrării sistemelor și cele mai bune practici operaționale.
Mai multe informații cu privire la noile soluții HP Converged Storage sunt disponibile la adresa www.hp.com/go/storage/nextera.
O înregistrare a conferinței de presă de la evenimentul HP Discover din Frankfurt, alături de informații adiționale cu privire la anunțurile realizate de HP în cadrul acestui eveniment sunt disponibile la adresa
www.hp.com/go/HPDiscoverFrankfurt2012.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite