Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Private Cloud >> Stiri si comunicate

Frontal Communication obtine dreptul de revanzare a produselor si serviciilor VCE in Romania

07 Decembrie 2012



Frontal Communication anunta obtinerea statului de reseller VCE, liderul in infrastructura cloud convergenta. VCE (Virtual Computing Environment Company) formata de Cisco si EMC cu investiţii din partea VMware si Intel, accelereaza adoptarea infrastructurii convergente si a modelelor de computing bazate pe cloud, care reduc semnificativ costurile de IT, imbunataţind in acelasi timp timpul de care au nevoie clienţii pentru a lansa noi servicii si produse catre piaţa.

„In Romania, exista un potential urias pentru integratorii de sistem care sprijina clientii sa faca un pas inainte pentru adoptarea infrastructurii de generatie urmatoare, cloud-based. Insa pentru rezultate optime, clientii trebuie sa colaboreze cu partenerul potrivit, care detine experienta necesara potrivita. Suntem onorati ca unul dintre furnizorii de top de infrastructuri convergente a ales sa accelereze strategia de adoptie a infrastructurii cloud-based in Romania cu ajutorul Frontal Communication”, a declarat Sebastian Banica, Executive Director al Frontal Communication.


Soluţiile standardizate ale VCE sunt disponibile printr-o reţea extinsa de parteneri si includ aplicaţii orizontale, oferte la nivel de domenii de activitate si medii de dezvoltare pentru aplicatii, permitand clienţilor sa se concentreze pe inovarea in afaceri mai degraba decat pe integrarea, validarea si managementul infrastructurii IT.
Frontal Communication are acum dreptul sa revanda intregul portofoliu de produse VCE, precum si servicii profesionale si de suport pentru sistemele de infrastructura convergenta oferite de VCE in Romania.
Solutiile Vblock Infrastructure sunt pe deplin integrate, pre-testate si validate si sunt concepute ca pachete de infrastructura „ready-to-go/ready-to-grow“, care combina solutii best-in-class de virtualizare, stocare, securitate, networking si computing, precum si tehnologii de management. Aceste platforme integrate permit companiilor sa adapteze rapid infrastructura IT la cerintele de afaceri in crestere, oferind totodata posibilitatea reducerii cu 40% a costurilor de operare si management.


Platformele sunt concepute pentru a satisface si cele mai exigente cerinte pentru functiile critice ale companiei precum planificarea resurselor intreprinderii (ERP), managementul relatiei cu clientii (CRM), baze de date, mesagerie și servicii de colaborare (mail, calendar etc.), oferind o infrastructura de inalta performanta, mereu disponibila, care reduce timpii de service și costurile operationale.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite