Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Colaborare Euroweb si Globema pentru implementarea unui sistem Network Inventory

07 Decembrie 2012



Euroweb Romania anunta semnarea unui contract de colaborare cu Globema Romania, compania specializata in livrarea, implementarea si integrarea de solutii comprehensive de IT. Solutia livrata si implementata de Globema pentru Euroweb Romania, bazata pe tehnologia Swallworld, va inlocui vechea suita de aplicatii utilizata in prezent de operatorul roman de telecomunicatii. Proiectul reprezinta o parte din investitiile facute recent de operatorul roman de telecomunicatii, conform noii strategii de afaceri adoptate in 2012.


„Schimbarile aparute in ultimii ani in mediul telecomunicatiilor din Romania, inclusiv proiectele demarate de catre autoritatile locale, cum ar fi Netcity in Bucuresti si Ductcity in Cluj, au condus la necesitatea unor investitii suplimentare in structura infrastructurii noastre. Am inceput asadar sa cautam o solutie complexa care sa ne ajute sa facem fata schimbarilor cu care ne confruntam. Solutia Globema ne-a convins si credem cu tarie ca la finalul proiectului atat Euroweb, cat si clientii nostri, vor simti valoarea adaugata a acestei investitii. Aceasta solutie de ultima generatie oferita de Globema ne da posibilitatea de a avea acces instant si in timp real la informatiile care tin de retea, fapt care ne va permite sa ne imbunatatim considerabil timpul de raspuns si, cel mai important, serviciile de customer care”, a declarat Stuart Evers, CEO Euroweb Romania.


Proiectul a inceput in iulie 2012 si se estimeaza a fi finalizat la sfasitul primului trimestru al anului 2013. Contractul semnat intre Euroweb si Globema acopera livrarea si implementarea unui sistem comprehensiv de Network Inventory (NIS), care include modulele Operation Support System (OSS).
„Ne bucuram foarte mult ca avem sansa de a colabora cu Euroweb in acest proiect. Inca de la inceput, proiectul s-a dovedit a fi complex si antrenant, intrucat combina implementarea unui sistem de Network Inventory (NIS) cu migrarea completa si cu consolidarea datelor stocate in vechea suita de aplicatii, si de asemenea cu integrarea NIS cu servicii selectate de harti. Solutia aleasa de partenerii nostri se bazeaza pe Smallworld PNI (Physical Network Inventory) si include modulele Globema PRM (Physical Route Manager) & ONA (Optical Network Atlas), si de asemenea alte aplicatii necesare activitatii de rutina a procesului de business”, a spus Cosmin Albu, Business Development Director la Globema Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite