Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Verbatim lanseaza mouse-ul wireless GO NANO si boxa portabila Bluetooth

07 Decembrie 2012



Verbatim a introdus un nou set de periferice wireless de inalta calitate: mouse-ul GO NANO si boxa portabila Bluetooth. Prin includerea solutiei wireless, Verbatim ofera avantajul unei conexiuni usoare si simple in timp ce elimina dezordinea cablurilor si grija de a lua mereu un cablu in plus in timpul calatoriilor.


Alimentat de doua baterii AAA si cu beneficiul instalarii wireless, mouse-ul este dotat cu un receiver nano USB ce nu iese in afara mai mult de 6mm, fiind astfel conectat permanent la notebook sau laptop. Senzorul optic cu rezolutie de 1000dpi asigura un control simplu si rapid al cursorului. Design-ul ergonomic si forma simetrica ofera o utilizare confortabila atat pentru utilizatorii dreptaci, cat si pentru cei stangaci. GO NANO este disponibil intr-o gama de patru culori - negru, roz aprins, albastru oceanic si portocaliu, iar in pachet sunt incluse doua baterii AAA.


Verbatim a lansat de asemenea o boxa portabila cu conexiune Bluetooth, perfecta pentru calatorii. Utilizatorii pot transmite muzica de la orice dispozitiv Bluetooth catre boxa, inclusiv smarphone-uri, tablete sau laptop-uri. Aceasta boxa Bluetooth de la Verbatim este o solutie atractiva pentru utilizatorii ce vor sa asculte muzica mp3, podcast-uri sau descarcari video in timpul calatoriilor, fara a plati o suma considerabila.




In ciuda dimensiunilor reduse (75mm inaltime x 80mm diametru) si a greutatii (numai 195g), boxa portabila Bluetooth de la Verbatim este echipata cu doua difuzoare de 40mm ce ofera acestui dispozitiv suficienta putere pentru a reda sunetul clar si echilibrat intr-o camera mare sau chiar afara. Bateria reincarcabila litiu-ion incorporata ofera pana la 6 ore de redare si necesita numai 4 ore pentru o incarcare completa prin USB. Aceasta boxa include un set complementar de cabluri audio USB pentru conectarea dispozitivelor non-Bluetooth la boxa.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite