Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

TRENDnet lansează noi camere de supraveghere IP Cloud

13 Decembrie 2012



TRENDnet, producător de echipamente de rețea cu şi fără fir din clasa sa, anunță disponibilitatea a două modele noi de camere cloud wireless: TRENDnet TV-IP751WC si TV-IP751WIC (cu vedere pe timp de noapte).
Cele două camere IP sunt concepute în aşa fel încât pot fi instalate într-o reţea personală, în mai puţin de 5 minute, folosind doar ghidul de instalare aflat pe CD-ul din pachet. Utilizatorii trebuie doar să deschidă un browser web şi să se autentifice pe serviciul TRENDnet Cloud cu o parola unică pentru a vizualiza şi administra o camera TRENDnet montată în cloud. Astfel, utilizatorii beneficiază de acces liber, din orice locaţie cu o conexiune internet, la funcţiile de configurare şi imaginile transmise de cameră.
Pentru o libertate mai mare de mişcare, imaginile live transmise de cameră pot fi vizualizate şi prin intermediul telefoanelor mobile sau al tabletelor, folosind aplicaţiile gratuite oferite de Apple şi Android. De asemenea, fiecare cameră este livrată cu un soft de management performant, ce permite stabilirea ciclului de înregistrare a mai multor camere, fie după un anumit orar, fie în funcţie de detecţia la mişcare.
Dacă la accesarea de la distanţă a unei camere non-cloud, erau necesar efectuarea mai multor paşi lungi şi complicaţi, precum abonarea la un serviciu IP dinamic şi reconfigurarea propriului router, odată cu lansarea serviciului Cloud de la TRENDnet supravegerea video prin internet este simplificată, fiind eliminate toate aceste etape.
TRENDnet TV-IP751WC
Noul model beneficiază de o conectivitate wireless N, oferind acoperire wireless de neegalat şi streaming video îmbunătăţit. Prin introducerea standard-ului WPS, procedura de instalare a camerei este simplificată, aceasta realizându-se printr-o simplă apăsare de buton. TV-IP751WC oferă înregistrări video la rezoluţie VGA (640x480 pixeli) cu până la 20 de cadre pe secundă, onw-way audio, funcţie de înregistrare la mişcare, posibilitate de programare a înregistrărilor, alertă pe email şi zoom digital 4x. Camera este dotată cu o carcasă albă ce se potriveşte cu aproape orice decor şi este prevăzută cu sistem de montare pe tavan.
TRENDnet TV-IP751WIC
Datorită funcţiei ICR, noul model este capabil să înregistreze video în întuneric, oferind rezultate de excepţie pe o distanță de până la maxim 7,5 metri. Este dotat cu un modul wireless N şi funcţie WPS ce simplifică procedura de instalare. TV-IP751WC oferă înregistrare video la rezoluţie VGA (640x480 pixeli) cu până la 20 de cadre pe secundă, one-way audio, funcţie de înregistrare la mişcare, posibilitate de programare a înregistrărilor, alertă pe email şi zoom digital 4x. Camera este dotată cu o carcasă albă ce se potriveşte cu aproape orice decor şi este prevăzută cu sistem de montare pe tavan.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite