Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

EBS Romania estimeaza o cifra de afaceri in crestere cu 43% fata de 2011

13 Decembrie 2012EBS Romania estimeaza pentru 2012 o cifra de afaceri de 12,5 milioane de euro, in crestere cu 43% fata de anul trecut.


„Traiectoria ascendenta a fost inregistrata pe ambele piete, atat interna cat si externa, in toate zonele de servicii. Pe piata locala un aport determinant la aceasta crestere l-au avut vanzarile de licente, proiecte si servicii SAP. Pe piata externa ne-am incadrat in trendul pozitiv inregistrat in ultimii 2 ani. Diversitatea tehnologica, precum si expertiza proceselor de business SAP ne-au permis o crestere sanatoasa. Aceste doua caracteristici ale portofoliului EBS vor asigura si in viitor o stabilitate a dezvoltarii companiei. In ceea ce priveste anul 2013 planificam o crestere de 35% fata de anul curent”, explica Daniel Metz, CEO EBS Romania.


Anul 2012 a reprezentat pentru EBS un an cu investitii masive in filiale noi, sedii noi in orasele in care grupul era deja prezent, dar si infrastructura si personal nou. Pana in acest moment s-au investit peste 1,5 milioane euro, iar compania isi propune ca in perioada urmatoare sa continue investitiile.


„Ca si in ultimii ani vom investi si in 2013 in infrastructura tehnica si in imbunatatirea conditiilor de munca, optimizand in continuare procesele de business. In cursul acestui an cele mai mari doua firme din grup, EBS Romania si EBS Consulting au fuzionat. Analizam cu intensitate deschiderea noastra spre imbunatatirea prezentei noastre la sediul clientului prin oferirea unor servicii de tip onsite. In acest context analizam infiintarea unei subsidiare in Germania”, a adaugat Daniel Metz.


Echipa EBS depaseste in acest moment 500 de persoane, iar pentru 2013 este planificata angajarea a inca 150 de persoane, din care 80 la Cluj si restul in cadrul filialelor din tara.
Compania s-a dezvoltat si din punct de vedere al numarului de clienti. Pe piata locala portofoliul de clienti s-a marit atat pe segmentul Clarvision ERP, cat si pe segmentul SAP: Kromberg & Schubert, Eybl Automotive, Hella Romania, Plastehnick, Topanel, IAMU Blaj, Kirchhoff Automotive, Besser Orastie, PBF, Prolemn/Kastamonu sau Bohler.
Pe piata externa s-au extins parteneriatele existente, dar s-au castigat si clienti noi precum SAGE, Consultinform (Elvetia), HMM, Itelligence sau BLD.
„EBS are o baza solida de parteneri si clienti. Ne vom concentra atentia in satisfacerea cerintelor bazei de clienti actuala. Dorim sa intarim puternic colaborarile pornite in ultimii doi ani. Avem un potential ridicat atat in zona SAP, cat si in celelalte zone tehnologice, cu un centru de greutate in Java”, a mai declarat Daniel Metz, CEO EBS Romania.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite