Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Kapsch Romania devine Apple Authorised Reseller pentru mediul enterprise

14 Decembrie 2012



Kapsch Romania in calitate de Apple Authorised Reseller va oferi soluții și servicii profesionale de integrare a dispozitivelor iOS în infrastructura IT a clienților. Filiala din Romania este a doua din cadrul grupului care primeste aceasta certificare pentru a da o nouă dimensiune utilizării aplicațiilor de afaceri pe dispozitivele mobile Apple folosite de angajații companiilor. Parteneriatul da acces Kapsch la resurse (unelte, documentatie etc) pentru adaptarea aplicatiilor la platforma OS si va permite certificarea mai multor membri ai echipei pe tehnologiile Apple. Mai mut, dispozitivele livrate in cadrul proiectelor vor avea preturi speciale. Certificarea Apple Authorised Reseller este un bun indicator al nivelului de expertiză acumulat de membrii echipei Kapsch România și o dovadă a consecvenței în atingerea scopului declarat de a deveni un integrator de sisteme IT capabil să ofere întregul spectru de soluții și servicii profesionale. Astfel, clienții pot beneficia acum de suportul specialiștilor Kapsch în efortul depus de a îngloba în infrastructura IT echipamentele mobile utilizate ocazional sau de a adopta o politică coerentă în privința utilizării dispozitivelor mobile în cadrul organizației.

Platforma iOS oferă o experiență unică prin simplitate, prin intuitivitate și, în același timp, prin nivelul avansat de integrare. Concepute a fi cât mai simplu de utilizat, dispozitivele Apple beneficiază de un vast ecosistem de aplicații alcătuit din suitele de aplicații off-the-shelf, precum și din aplicațiile dezvoltate la cerere pe această platformă flexibilă de către diverse companii de dezvoltare software.

De la angajatul care culege date din teren și până la membrii consiliului de administrație al unei companii care extrag în timp real rapoarte de business intelligence din bazele de date, utilizatorii de iPhone sau iPad din orice compartiment al unei organizații știu că se pot baza pe fiabilitatea și disponibilitatea unor puternice instrumente de afaceri. Fie că este vorba de companii financiar-bancare, de producție, utilități, din sectorul medical sau din administrația publică, mobilitatea extinde eficiența utilizatorilor și contribuie cu informații utile la susținerea proceselor decizionale.

Întreg mediul de afaceri simte presiunea pe care o exercită utilizarea dispozitivelor mobile, fie cele puse la dispoziția angajaților, fie cele personale ale acestora, introduse în ecosistemul organizațiilor – așa numitele BYOD (Bring Your Own Device). Pentru 2013, IDC apreciază că piața dispozitivelor mobile inteligente – smartphone, tablete, e-reader – va crește cu 20% față de anul pe care îl încheiem, reprezentând aproximativ 57% din creșterea marcată de întreaga piață globală de IT. Creșterea previzionată a acesteia este de 5,7%, până la 2.100 miliarde USD, iar fără contribuția dispozitivelor mobile inteligente creșterea ar fi de numai 2,9%. Pentru România, estimările de piață indică o posibilă triplare a numărului de telefoane inteligente, de la 2,5 milioane în 2011 la 7,5 milioane în 2015.

Cu siguranță, colaborarea cu Kapsch România ne va ajuta să oferim soluții mai bune clienților noștri, să le transformăm activitățile într-unele mai ușoare, mai rapide și mai eficiente. De exemplu, cu dispozitivele iOS poți ține astăzi un birou mobil într-o singură mână. Indiferent dacă ești nevoit să verifici o ofertă, să aprobi un plan de proiect, să revizuiești un document juridic sau să semnezi un contract, aceste dispozitive îți permit accesul la fișierele necesare folosind o largă varietate de aplicații de business. Ne dorim ca din ce în ce mai multe companii românești să integreze și să beneficieze de pe urma acestor tehnologii inovative”, a declarat Borislav Petrov, General Manager APCOM România – unic distribuitor Apple pentru România.

În termen de numai un an Kapsch România a obținut rezultate remarcabile în ceea ce privește creșterea numărului de angajați și a cifrei de afaceri. În aceeași măsură, am acordat atenție extinderii listei de parteneri și, poate chiar mai important, obținerii unor nivele unice de parteneriat în plan local. Toate acestea ne conferă statutul de integrator de tehnologii pentru partenerii noștri de afaceri, unic în acest moment pe piața locală. Din discuțiile purtate cu clienții noștri, am constat preocuparea acestora pentru integrarea produselor Apple în mediul lor IT. Suntem gata să le oferim întregul nostru suport, consultanța necesară, precum și un set extins de servicii profesionale”, a declarat Dan Roman, director general Kapsch România. Mobilitatea este una dintre direcțiile principale pe care grupul Kapsch se va orienta în continuare. Subsidiara din România este cea de-a doua din cadrul grupului care obține statutul de partener Apple, acest proces urmând a fi extins.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite