Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Microsoft are un nou partener pentru solutiile Dynamics

17 Decembrie 2012Reteaua de parteneri pentru solutiile Microsoft Dynamics se intareste prin deschiderea la Bucuresti a unui birou Xapt Business Solutions. Xapt este o companie din Ungaria, membra a grupului New Frontier din care face parte si Romsys, si unul dintre cei mai mari implementatori de Dynamics AX si NAV din regiune. Xapt a derulat proiecte si in Romania, cu precadere in zona Transilvania, iar site-urile companie sunt in limba romana de cativa ani. Echipa Xapt este formata din 167 de consultanti implicati in peste 300 de implementari complexe. In mod curent, biroul din Romania este coordonat de Daniel Prisăcariu (fost la Bull Romania) in calitate de Business Development Director.

Cel mai mare client al XAPT pe piaţa din România este Grupul Autonet, liderul pieţei de piese şi servicii din domeniul auto. Autonet şi-a extins recent capacităţile logistice prin deschiderea unui centru de distribuţie în Bucureşti şi implementarea soluţiei integrate iSCM (inteligent Supply Chain Management), dezvoltată de XAPT. Sistemul integrat are la bază soluţia Microsoft Dynamics AX (AXAPTA), completată de soluţiile XAPT pentru managementul eficient al depozitelor şi centrelor de logistică şi distribuţie. Sistemul are peste 460 de utilizatori concurenţi şi peste 160 de terminale mobile cu coduri de bare, catalog de produse disponibil pe web şi sistem de management al comenzilor de la clienţi, fiind capabil să gestioneze volume zilnice de activitate extrem de ridicate.

Compania XAPT a primit distincţia de Microsoft Dynamics ERP Partner of the Year 2011 la nivel global pentru furnizarea de soluţii şi servicii la un nivel de excelenţă. Această distincţie răsplăteşte eforturile XAPT, care a demonstrat că poate oferi în mod consistent, predictibil şi la un nivel de înaltă calitate, soluţii şi servicii clienţilor de Microsoft Dynamics, asigurându-le acestora beneficii semnificative în business în urma investiţiilor în Microsoft Dynamics ERP.
Ne bucură deschiderea biroului XAPT în România şi avem convingerea că acest lucru va contribui la dezvoltarea pieţei locale pentru soluţiile Dynamics. XAPT vine cu o bogată experienţă în proiecte din întreaga lume, dar şi cu expertiza în implementarea de soluţii specifice anumitor industrii de care şi companiile din România pot beneficia acum la scară mult mai largă”, a precizat Ioana Răzvan, Microsoft Business Solutions Lead, Microsoft Dynamics. Cu ocazia deschiderii biroului din Bucureşti, XAPT a lansat şi versiunea românească a website-ului www.xapt.ro, unde potenţialii clienţi pot intra în contact cu reprezentanţii companiei şi afla detalii despre XAPT şi soluţiile de business oferite de aceasta.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite