Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

RBC a devenit distribuitor exclusiv UBS

19 Decembrie 2012United Barcode Systems, companie de renume mondial pentru sistemele sale IT care permit etichetarea la scara industriala, in conditii tehnice dintre cele mai variate, este acum prezenta in Romania prin parteneriatul strategic incheiat cu compania Romanian Business Consult - lider de piata cu peste 20 de ani de experienta in domeniul solutiilor IT pentru industria alimentara si retail.
Cu un design atragator si o functionalitate optima in codarea, identificarea si marcarea ambalajelor si paletilor, sistemele IT produse si distribuite de UBS pot fi regasite in peste 35 de piete, pe toate continentele. Solutiile UBS includ sisteme Print & Apply, produse pentru etichetarea in timp real a cutiilor, pachetelor si paletilor, sisteme de printare Inkjet pentru codare la rezolutie inalta si marcare pe orice tip de suprafata.
Jucator activ pe piata solutiilor IT din Romania, an de an lider pe piata solutiilor IT pentru retail & industria alimentara, RBC a implementat deja solutii complexe, cu functionalitati de cantarire, etichetare si verificarea greutatii, la companii importante din industria alimentara din tara noastra. Prin parteneriatul cu UBS, compania vizeaza sa ofere clientilor sai un pachet de servicii cat mai complet, care sa raspunda oricarui tip de nevoi punctuale sau particulare.
In urma semnarii acestui parteneriat, suntem siguri ca vom oferi servicii de clasa clientilor UBS din Romania. Cu atat mai mult cu cat RBC are o experienta incredibila in implementarea sistemelor de tip ADC, lucru care adauga o valoare in plus produselor noastre. Astfel, din sinergia dintre RBC si UBS a rezultat o echipa foarte puternica: tehnologie de varf, combinata cu o capacitate de implementare de calibru“, a declarat Antoni Bonet, CEO United Barcode Systems.
Printre produsele UBS prezente acum si pe piata din Romania se numara: APL 3600 DUAL, o noua generatie de sisteme Print & Apply, mai rapida si mai flexibila, dedicata ambalarii secundare pe liniile de productie rapide; APLINK DUAL MR, un sistem de printare Inkjet de rezolutie inalta, special creat pentru marcarea si codarea simultana a ambelor fete ale cutiilor din material poros; APL 8000 Series, un sistem de etichetare autoadeziva in timp real, special creat pentru etichetari multiple; UBS Labman, un sistem de management adaptabil oricarui tip de linie de productie, care asigura interactiunea completa intre clienti, sistemul ERP si sistemul Print & Apply (ajuta la selectarea si controlul informatiei care urmeaza sa fie printata, o transmite in sistem, preia rapoartele de etichetare a paletilor, etc.) si multe altele.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite