Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Public Cloud >> Stiri si comunicate

HP isi extinde portofoliul de solutii de cloud convergent pentru medii hibride

19 Decembrie 2012



HP si-a extins portofoliul de cloud convergent cu solutii esentiale care să-i ajute pe clienti sa obtina agilitate, accelerarea inovatiei si diminuarea costurilor intr-o lume hibrida.


Noile soluții acoperă medii cloud de tip privat, externalizat și public. Acestea includ:
- Soluțiile HP CloudSystem și HP Cloud Service Automation (CSA) 3.1, care asigură atât baza, cât și platforma de administrare necesară pentru o implementare rapidă a noilor servicii în cloud.
- Soluția HP Continuous Delivery Automation (CDA) 1.1, care automatizează complet procesul de lansare pentru aplicațiile cloud.
- Un portofoliu HP Cloud Services nou și îmbunătățit, care oferă servicii pentru cloud public în domeniul operării, stocării și PaaS (în engl. „application platform as a service”).
- Oferte pentru două noi industrii – cea a furnizorilor de servicii de comunicații și cea manufacturieră.


Pentru a se asigura de faptul că mediile cloud sunt accesibile și ușor de implementat, HP a îmbunătățit și funcționalitatea soluției HP CloudSystem. Noile îmbunătățiri sunt construite pe baza infrastructurii convergente de la HP și software-ului HP Cloud Service Automation și permit clienților:
- Să administreze cerințele în materie de costuri, securitate și disponibilitate ale mediilor cloud cu o arhitectură deschisă și extensibilă pentru medii IT eterogene, care include suport pentru mașinile virtuale bazate pe Kernel și tehnologii de virtualizare de la HP, Microsoft și VMware și provizionare fizică pentru servere blade.
- Să obțină accesul instantaneu la o capacitate suplimentară și să administreze cerințe referitoare la serviciile de soluționare a incidentelor în funcție de necesități, prin noile performanțe ale soluției HP CloudSystems.
- Să reducă timpul necesar administrării și să accelereze dezvoltarea de noi servicii printr-un portofoliu extins HP CloudMaps, care include 50 de noi șabloane de aplicații preinstalate. Portofoliul cuprinde acum peste 200 de șabloane, care permit clienților să creeze cataloage personalizate cu servicii pentru aplicații pregătite de implementare imediată.


De asemenea, HP a introdus o nouă versiune a soluției HP CSA, disponibilă individual sau ca parte a portofoliului HP CloudSystem. Soluția HP CSA 3.1 oferă clienților o plarformă unificată și completă de administrare a mediului cloud pentru a gestiona aplicații și arhitecturi pentru organizațiile mari, în conformitate cu specificul serviciilor cloud. În plus, prin soluțiile de securitate HP TippingPoint, aceasta oferă o protecție mai mare împotriva amenințărilor de securitate.


De asemenea, HP a introdus portofoliul HP Cloud Solutions for CSPs, care permite furnizorilor de servicii de telecomunicații să construiască și să opereze cloud-uri publice pentru marile companii și pentru întreprinderi mici și mijlocii. Transformându-se în brokeri de servicii cloud, furnizorii de servicii de comunicații pot construi, opera și monetiza într-o manieră profitabilă infrastructura pentru mediul cloud astfel încât să accelereze livrarea de noi servicii către clienții lor, atingând în același timp rate mari de retenție în rândul consumatorilor


Noua versiune îmbunătățită a soluției HP Global Product Authentication Service (GPAS) permite proprietarilor de mărci să detecteze, să combată și să reducă incidența produselor și serviciilor contrafăcute. Soluția de protecție bazată pe cloud și destinată producătorilor asigură funcționalități pentru o autentificare în timp real și un portal web intuitiv, cu performanțe pentru informații de business avansate, create în scopul verificării produselor și al urmăririi incidenței fraudelor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite