Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Intergraph lansează GeoMedia Smart Client 2013

04 Ianuarie 2013



Cu Geomedia SmartClient, utilizatorii finali au la dispoziție funcționalități geospațiale avansate sub forma unor instrumente ușor de folosit, bazate pe hartă, care le permit simplificarea proceselor și utilizarea maximă a experienței lor de lucru.

Aceste fluxuri de lucru geospațiale dinamice oferă un nivel de complexitate ce nu se regăsește în clasicele produse software de tip out of the box. Optimizarea fluxurilor de lucru și editarea web intuitivă devin o realitate implementată la nivelul întregii organizații.

Această versiune oferă utilizatorilor posibilitatea de a actualiza datele chiar și atunci când conexiunea la internet este instabilă sau inexistentă. Activitatea utilizatorilor poate continua, iar la restabilirea conexiunii, modificările sunt actualizate printr-un proces care decurge fără întreruperi. Modul de gestionare a conflictelor în cadrul proiectelor poate fi configurat odată cu definirea fluxurilor de lucru.

Alte noutăți aduse la această versiune sunt integrarea cu ERDAS APOLLO Essentials, îmbunătățirile aduse modulului de management al fluxurilor de lucru API și posibilitatea de a include coordonate geografice și sisteme personalizate de coordonate.

Utilizatorii vor putea furniza și afișa imagini rastru bazate pe protocolul Enhanced Compression Wavelet Protocol (ECWP), oferit de ERDAS APOLLO Essentials. ECWP este bine cunoscut ca fiind cel mai rapid protocol pentru transferul în timp real al datelor de tip imagine. Astfel, clienții care lucrează cu arii mari nu vor mai fi nevoiți să publice și să actualizeze fundalurile rastru la diferite scări.

Îmbunătățirile aduse modulului de management al fluxurilor de lucru API includ comenzi rapide și mai flexibile pentru configurarea fluxurilor de lucru. De asemenea, există posibilitatea de a include coordonate geografice și sisteme de coordonate ale clientulul (compatibil atât cu baze de date Oracle, cât și SQL Server).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite