Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Omnilogic, distribuitor AMP NETCONNECT in Romānia

10 Ianuarie 2013



Omnilogic anunţă semnarea unui contract de distribuţie cu AMP NETCONNECT, divizia ENTERPRISE NETWORKS a TE Connectivity (fosta TYCO ELECTRONICS), lider mondial în cablarea structurată a reţelelor pentru comunicaţii, date şi video.


Cablarea structurată reprezintă baza pe care este construită întreaga reţea de calculatoare si telefonie a unei companii. O reţea bine construită determină un grad scăzut de probleme în cadrul oricărei reţele de calculatoare. Beneficiul major al cablării structurate îl reprezintă reducerea simţitoare a costului pe termen lung a infrastructurii pentru comunicatii prin eliminarea necesităţii de a instala noi cabluri şi echipamente de fiecare dată când utilizaţi aplicaţii noi. Sistemele de cablare AMP NETCONNECT pe cupru şi fibră optică se potrivesc tuturor aplicaţiilor, de la telefonia analogică la 10 GBit Ethernet şi – nu în ultimul rând – centrelor de date.


„Soluţiile noastre fiabile pentru sisteme complete se adaptează reţelelor de orice dimensiuni, de la necesităţile cablării unui mic birou la reţelele de campus cu multe clădiri şi mii de utilizatori, îndeplinind şi cerinţele stringente ale tuturor standardelor internaţionale şi regionale aplicabile. Producătorii auto se bazează pe sistemele AMP NETCONNECT pentru a le susţine aplicaţiile critice pentru business, la fel cum fac şi aeroporturile, instituţiile financiare, guvernamentale, spitalele şi şcolile”, a declarat Adrian Iancu, Project Sales Engineer, Network Solutions AMP NETCONNECT.


Omnilogic, ca Value Added Distributor, este în măsură să ofere partenerilor săi atât consultanţa şi expertiza necesare implementării unor astfel de soluţii cât şi suportul necesar unor implementări cu grad mare de complexitate ce necesită resurse şi cunoştinţe specializate.


„Abordarea sistemului complet, experienţa în reţele Enterprise, aplicaţiile consolidate, consumul energetic redus în centrul de date şi managementul îmbunătăţit al reţelei prin sistemele AMP NETCONNECT reutilizabile, condensate şi inteligente pentru reţele şi centre de date, sunt doar câteva din argumentele care ne-au determinat să semnăm acest parteneriat”, a declarat Gabriel Marin, CEO Omnilogic.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite