Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Orange 4G tour, un spatiu inedit pentru testarea tehnologiei 4G

14 Ianuarie 2013



Ca urmare a lansarii serviciului de internet mobil 4G in Romania, Orange ii invita pe clientii sai si nu numai intr-un spatiu inedit, Orange 4G tour, pentru a descoperi avantajele celei mai noi tehnologii mobile.
Astfel, in perioada 10 ianuarie-23 februarie, cei care se afla in Bucuresti, in statiunile montane de pe Valea Prahovei si in Poiana Brasov au posibilitatea sa testeze internetul mobil 4G intr-un vehicul special amenajat pentru a oferi vizitatorilor o experienta speciala.


In plus, in cadrul Orange 4G tour vizitatorii pot sa testeze diverse aplicatii mobile pe telefoane si tablete, sa afle cum functioneaza codurile QR, sa revada o istorie a comunicatiilor mobile exemplificata printr-o gama variata de telefoane mobile din generatii diferite, sa vizioneze un documentar despre istoria comunicatiilor, precum si holograma formatiei Moonlight Breakfast in concert.
„Am conceput Orange 4G tour pentru a le oferi clientilor nostri, si nu numai, ocazia sa descopere avantajele tehnologiilor de ultima generatie intr-o spatiu surprinzator. Prin acest proiect ne-am dorit sa venim cat mai aproape de utilizatorii serviciilor de comunicatii mobile din zona de acoperire Orange 4G. Alaturi de serviciul 4G recent lansat, internetul mobil 3G+ cu viteze de pana la 21,6 Mbps are de acum acoperire la nivel national, iar internetul mobil H+ cu viteze de pana la 43,2 Mbps poate fi utilizat de catre clientii nostri in majoritatea oraselor mari din Romania”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Orange Romania.


Programul Orange 4G tour este urmatorul:
10-16 ianuarie: Bucuresti
17-20 ianuarie: Sinaia
21-23 ianuarie: Comarnic
24-27 ianuarie: Busteni
28-30 ianuarie: Bucuresti
31 ianuarie - 3 februarie: Azuga
4-6 februarie: Bucuresti
7-10 februarie: Predeal
11-23 februarie: Poiana Brasov



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Florin
Va dau eu raspunsul. Sunt intr-o zona rurala si de un an de zile ma chinui sa-i fac pe cei de la Orange sa faca cumva sa am si eu semnal sa nu mai merg pe dealuri pentru a da un telefon. Mi-au dat niste raspunsuri atat de puerile si de nesimtite incat nu merita sa le aduc in discutie. Asa ca domnilor pentru mine sunt niste nenorociti oricat G-uri ar avea. Am abonament de 11 ani si in momentul in care le-am zis de problema mea, ca m-am mutat la tara si este o problema cu semnalul pe o raza de 20 km. si 6 localitati nu au semnal mi-au ras in nas. Asta e adevaratul 4 G. Este vorba de comuna Sinmartin jud. Cluj, si toate localitatile care fac parte din comuna Sinmartin.
22 Ianuarie 2013, 09:06:16