Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

SIVECO Romania primeste trofeul Ruban d'Honneur

14 Ianuarie 2013



SIVECO Romania a primit cel de-al treilea sau titlu Ruban d'Honneur in cadrul prestigioasei competitii European Business Awards, fiind astfel apreciata drept una dintre cele mai de succes companii la nivel european pentru activitatea de export de produse si servicii software.


„Suntem deosebit de mandri ca am castigat acest premiu important, cu atat mai mult cu cat este pentru a treia oara cand SIVECO Romania este recunoscuta la European Business Awards drept una dintre cele mai performante companii din comunitatea de afaceri europeana. Aceste distinctii, castigate in cadrul unor competitii de prestigiu, foarte disputate, confirma valoarea echipei SIVECO si competitivitatea proiectelor noastre la nivel international”, a declarat Irina Socol, Presedinte si Director General SIVECO Romania.


Juriul competitiei European Business Awards este format din lideri de afaceri, reprezentanti ai mediului academic si jurnalisti. Ei au analizat pe parcursul ultimelor doua luni aplicatiile inscrise de cele 200 de companii desemnate campioni nationali in faza anterioara a competitiei. Cele mai bune dintre acestea au fost distinse cu titlul Ruban d'Honneur, datorita realizarilor exceptionale obtinute in afaceri, dinamicii evolutiei lor si aplicarii standardelor etice si de calitate.


In editia din acest an a competitiei au fost introduse noi elemente de departajare in procesul de jurizare. Astfel, fiecare concurent a avut posibilitatea sa incarce pe website-ul competitiei o prezentare video, astfel incat publicul larg sa poata sa voteze compania favorita.


„Elementul de sustinere video introdus in aceasta editie a competitiei a permis juriului nostru de experti sa inteleaga mai bine strategiile de afaceri ale tuturor concurentilor si sa isi fundamenteze deciziile in baza unor informatii mai detaliate si specifice legate de fiecare companie in parte”, a declarat Adrian Tripp, CEO European Business Awards.


European Business Awards este o competitie care recunoaste si promoveaza excelenta, cele mai bune practici si inovatia si etica in comunitatea de afaceri europeana. Aceasta se conformeaza directiilor Uniunii Europene si ale grupurilor de afaceri reprezentative ale Europei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite