Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

ESET lanseaza ESET NOD32 Antivirus 6 si ESET Smart Security 6

15 Ianuarie 2013



ESET anunta lansarea ESET Smart Security 6 si ESET NOD32 Antivirus 6. Noua generatie de produse asigura o detectie superioara a infiltrarilor, stergere imbunatatita si scanare mai rapida datorita noului motor de scanare actualizat. In plus, aplicatia ESET Social Media Scanner este oferita standard cu ESET Smart Security 6 precum si cu ESET NOD32 Antivirus 6, protejand impotriva amenintarilor de pe Facebook.


„Departamentul de dezvoltare ESET a depus un efort intens pentru a reproiecta intregul motor de scanare, care este nucleul central al tuturor produselor ESET. Acum, datorita procesarii mai rapide pe care o ofera acest motor, scanarea in sine este mai eficienta. Aceste produse incorporeaza o noua generatie, a treia, a tehnologiilor ESET ThreatSense, precum si ThreatSense.Net Advanced Heuristics cu LiveGrid”, spune Pavel Luka, ESET Chief Technology Officer.


O alta parte importanta din sfera noutatilor tehnologice oferite este stergerea malware imbunatatita. Foarte multa atentie a fost dedicata adresarii unor familii malware foarte dificil de eliminat, rezultand un modul de stergere complet restructurat, mai eficient in eliminarea continutului malware, progres confirmat de catre laboratoarele independente de testare AV-Comparatives.
Functia Anti-Theft ajuta la localizarea laptopurilor pierdute si face posibila monitorizarea activitatii de pe dispozitivele pierdute sau furate, in vreme ce introducerea unui modul Anti-Phishing dedicat ofera protectie complexa impotriva furtului de identitate digitala.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite