Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Samsung lansează noi modele de camere foto SMART

16 Ianuarie 2013Samsung Electronics a anunţat lansarea unei versiuni îmbunătățite a gamei de camere foto SMART CAMERA care au deja încorporate inovațiile tehnologice ale acestei noi versiuni: modelul WB250F/WB200F, WB800F, WB30F, DV150F și modelul ST150F.
Pentru a proiecta noua cameră SMART CAMERA 2.0. Samsung și-a dezvoltat tehnologia Wi-Fi inovativă pentru a aduce pe piață o versiune îmbunătățită de cameră foto SMART CAMERA, lansată inițial la CES 2012: noile functionalități și îmbunătățiri permit acum utilizatorilor să facă fotografii și să le partajeze instantaneu cu cei dragi, revoluționând experiența folosirii unui astfel de aparat de fotografiat inteligent și ajutând consumatorii să aibă control complet asupra funcționalităților gamei largi de modele din portofoliul de camere SMART CAMERA. Cu ajutorul conceptului “One Click, Simplify” dispozitivele compatibile se conectează perfect pentru ca imaginile să poată fi partajate fără nicio problemă, dintr-o singură mișcare, prin intermediul unei interfețe foarte atractive. Creată pentru a răspunde nevoilor consumatorilor, în special a celor avute de utilizatorii de smartphone-uri, această interfață combină funcționalitățile oferite de ecranele touch-screen cu cele oferite de ecranele mari pentru a crește viteza de editare și de transferare a fotografiilor pe alte dispozitive sau canale social media.
Conectarea mult mai uşoară a acestui tip de cameră foto la alte dispozitive devine o realitate datorită tehnologiei Wi-Fi superioare pe care o încorporează. Astfel, prin intermediul funcțiilor îmbunătățite și a avantajelor oferite de tehnologia wireless a aparatelor SMART CAMERA, fotograful poate avea o experienţă de utilizare cu adevărat integrată. Prin intermediul funcției AutoShare fotografiile care abia au fost făcute pot fi trimise şi salvate în acelaşi timp direct pe telefon, prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi. Această facilitate a fost inclusă pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor foarte ocupaţi şi poate fi reglată pentru a deveni o setare implicită a noii camere. Cu ajutorul ei aceştia vor putea arhiva şi partaja instantaneu fotografiile făcute. De asemenea, consumatorii au posibilitatea de a realiza o conexiune streamline cu ajutorul butonului Direct Link care, printr-o simplă apăsare, realizează automat o conexiune Wi-Fi. În plus, utilizatorii pot regla în avans butonul Direct Link astfel încât acesta să creeze acea funcţionalitate wireless pe care o preferă pentru a avea rapiditate crescută în partajarea imaginilor cu prietenii sau familia, indiferent de locul în care aceştia se află.
Aplicaţia Samsung SMART CAMERA demonstrează angajamentul Samsung de a construi o lume conectată şi de a oferi consumatorilor pasionaţi de aplicaţii ocazia de a experimenta inovaţiile din lumea tehnologiei fără niciun efort. Prin intermediul acestei noi funcţionalităţi, utilizatorii pot descărca aplicaţia pe smartphone-uri (aplicaţie disponibilă atât pentru sistemele de operare Android, cât şi iOS) şi se pot conecta la reţeaua wireless cu ajutorul funcţiilor SMART CAMERA preinstalate pe telefon pentru a edita, partaja sau salva imaginile făcute cu toate camerele SMART CAMERA conectate la reţeaua respectivă. În plus, aplicaţia SMART CAMERA dă posibilitatea activării, printr-o singură atingere, a 3 funcţionalităţi diferite: versiunea îmbunătăţită a funcţiilor Remote Viewfinder şi Mobile Link şi noua funcţie AutoShare prin care utilizatorii pot controla tot ceea ce se întâmplă pe parcursul întregului proces fotografic.
Myoung Sup Han, Vicepreşedinte Senior şi Şef al diviziei Digital Imaging în cadrul Samsung Electronics a declarat: “Samsung crede cu tărie că viitorul fotografiei va sta sub semnul conectivităţii. În cadrul acestei etape, am dorit ca, prin intermediul camerei SMART CAMERA, să oferim utilizatorilor ocazia de avea o experienţă fotografică integrată care să aducă o mai mare viteză şi usurinţă de utilizare. Fie că e vorba despre o cameră zoom ultra portabilă sau de o cameră digitală model dual LCD, precisă şi elegantă, noile modele din gama de camere foto SMART CAMERA au încorporată această nouă tehnologie pentru a oferi îmbinarea perfectă dintre calitatea înaltă a imaginii şi nevoia de conectivitate avută de consumatorii din ziua de azi.”
Samsung WB250F
Noul vârf de gamă al seriei de camere WB cu zoom puternic, cu design clasic şi elegant, ajută utilizatorii să obţină o calitate nemaiîntâlnită a imaginii. Modelul WB250F (şi WB200F) demonstrează că poate atinge o performanţă optică excelentă ce face şi mai uşoară realizarea fotografiilor cu ajutorul unui zoom optic 18x, senzor de 14.2 Megapixeli BSI CMOS (pentru modelul WB250F) sau de CCD (pentru modelul WB200F) şi lentilă de 24 mm. Designul compact şi clasic al acestui tip de cameră încorporează o interfaţă touch-screen hibrid ce conţine un ecran LCD touch-screen şi 5 butoane de navigare ce ajută utilizatorii să regleze funcţiile aşa cum doresc. Modul full manual este disponibil pentru acei pasionaţi de fotografie care vor să regleze personal parametrii camerei foto până în cele mai mici detalii.
Pentru a face însă mai uşoară realizarea de fotografii, noile camere WB au încorporate o serie de funcţii precum Best Face, care selectează în mod automat cele mai bune expresii ale feţei fiecărei persoane pozate. Alegând cele mai reuşite expresii ale fiecărui subiect din cele surprinse în seria de poze făcute rapid, toate persoanele pozate vor arăta foarte bine.
Modelul WB800F este o cameră foto cu zoom optic 21x şi un senzor BSI CMOS de 16.3 megapixeli pentru a ajuta utilizatorii să facă fotografii bune chiar şi în condiţii slabe de iluminare. Această cameră foto performantă are încorporată o interfaţă hibrid ce oferă consumatorilor posibilitatea de a alege setările dorite fie de pe display-ul touch-screen, fie folosind butoane. Camera foto WB800F va fi disponibilă în următoarele culori: alb, negru cobalt şi roşu.
Modelul WB30F este modelul “mini” al gamei, având funcţionalităţile unui model WB, inclusiv un zoom optic de 10x şi lentilă Wide Angle, având un design elegant şi compact, cu o grosime de numai 17 mm. Printre funcţiile încorporate de acest model cu design rafinat se mai numără şi Magic Frame şi Live Panorama care oferă consumatorilor o experienţă fotografică îmbunătăţită. Camera foto WB30F este disponibilă în următoarele culori: negru, alb, vişiniu şi roz.
Modelul DV150F îmbină conectivitatea Wi-Fi cu un ecran LCD de 1.48” pentru ca oricine să poată realiza autoportrete foarte uşor, cu ajutorul unei game variate de setări care să îi pună în evidenţă creativitatea. Portretele perfecte pot fi făcute cu ajutorul funcţiei Beauty Palette, care ajută utilizatorii să facă persoana din poză să arate foarte bine, aplicându-i un “look machiat” şi să îi realizeze portretul în mod instantaneu. În plus, acest model de cameră aduce un nou set de funcţii, precum: Smart Filter 3.0, modurile Motion Photo şi Magic Frame pentru ca orice consumator să poată obţine fotografii de calitate, interesante şi originale, pe care să îşi dorească să le arate celor dragi.
Modelul ST150F completează noile modele ale gamei de camere foto SMART CAMERA. Modelul are o lentilă F2.5, zoom optic 5x şi deschidere de 25 mm, iar realizarea de fotografii luminoase şi reuşite este posibilă datorită senzorului CCD de 16.2 megapixeli care ajută utilizatorul să obţină imagini clare şi de calitate. Prin conectivitatea Wi-Fi a camerei, orice consumator, fie că e fotograf amator sau pur şi simplu o persoană creativă, poate partaja sau încărca imaginile pe canalele social media, chiar şi atunci când se află în mişcare.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite
SAmmy
Unul dintre cele mai complete review-uri pe care le-am citit. Si eu ma declar absolut multumit de aceasta camera.
12 Martie 2013, 01:20:28