Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

HP prezintă primul monitor cu sistem Beats Audio integrat

16 Ianuarie 2013



HP a prezentat cele mai noi produse, inclusiv primul monitor cu sistem Beats Audio integrat, HP ENVY IPS de 27 de inci și cel mai accesibil PC notebook cu touch, HP Pavilion TouchSmart Sleekbook.
Primul Monitor cu sistem Beats Audio
Monitorul HP Envy IPS de 27 inci cu sistem Beats Audio este un ecran ce deține “puterea pentru performanță”. Dezvoltat în colaborare cu Beats by Dre™, acesta oferă o experiență audio-vizuală unică. Boxele integrate, orientate în sus, reproduc excelent frecvențele medii și înalte și un bas puternic; calitatea sunetului – ce se ridică la nivel de studio – oferită de monitorul Envy 27 le permite consumatorilor să asculte muzica așa cum și-ar dori artiștii să fie auzită, toate acestea însoțite de o imagine perfectă. Panoul de 27 de inci IPS, este în totalitate din sticlă, cu design super-slim (o adâncime de 13.9 mm în partea superioară) și o bază îngustă din aluminiu, oferind astfel mai mult spațiu pe masa de lucru și o experiență vizuală liberă.
Tehnologia In-Plane Switching (IPS) permite unghiuri de vizionare variate (178 grade orizontal și vertical) cu un contrast și luminozitate care își mențin integritatea mai bine decât în cazul panourilor convenționale TN (Twisted Neumatic).
Notebook PC-uri subțiri și ușoare pentru toată lumea
HP Pavilion TouchSmart Sleekbook și noul HP Pavilion Sleekbook oferă performanță într-un pachet subțire și ușor, accesibil tuturor.
Cu o unitate de tip AMD A-Series APU, noul HP Sleekbook are o diagonală de 15.6 inci și display high-definition (HD); până la 1 terabyte spațiu de stocare pentru aplicații, filme, muzică, fotografii, documente și multe altele; Dolby Advanced Audio; baterie detașabilă și tastatură numerică, pentru mai multă eficiență.
O gamă completă de porturi, inclusiv HDMI, USB 3.0 și USB 2.0 asigură conectarea rapidă la aparate și accesorii mobile.
Sleekbook-urile aduc de asemenea inovații exclusive HP, inclusiv HP CoolSense, care reglează nivelurile de răcire în funcție de nevoile personale ale clientului, rezultatul fiind un PC cu răcire mult mai rapidă, și HP ProtectSmart, care previne pierderea de documente în cazul în care unitatea suferă un șoc fizic.
În plus, utilizatorii au acces la HP Connected Music, care le oferă iubitorilor de muzică o nouă modalitate de a asculta unii dintre cei mai cunoscuti artiști, prin parteneriatul cu Universal Music Group, cea mai de succes companie de muzică din lume. Consumatorii au acces exclusiv la pachete muzicale HP via HP Connected Music, launcher integrat în PC-urile HP cu Windows 8 și inclusiv evenimente private HP, experiențe muzicale și oferte VIP.
Monitoare inovatoare pentru business și consumer
Monitorul HP IPS (22xi-23xi) aduce tehnologia premium IPS în catgeoria de „everyday computing”, la prețuri accesibile. Cu unghiuri de vizionare îmbunătățite de 178 grade în plan orizontal și vertical, aceste ecrane oferă imagini clare și vii într-un spectru de vizionare foarte larg. Monitoarele sunt îmbunătățite de asemenea cu un design HP cu aspect industrial, mai suplu, și posibilități de conectivitate ce acoperă opțiuni de digital, multimedia și analog. Având aceste caracteristici unice HP, cum ar fi sistemul power-saving, și setări customizabile pentru ecran cu software HP My Display integrat, consumatorii pot organiza ecranul astfel încat mai multe aplicații Windows pot fi deschise simultan, salvând de asemenea setările preferate de utilizator pentru o pornire rapidă.
Monitorul HP x2401 24-inci LED iluminat din spate este un ecran foarte subțire cu tehnologie MVA ce oferă unghiuri de vizionare largi pentru un colorit viu și compact. Monitorul are un trepied reglabil și conectori în formă de L – pentru a fixa cablurile în spate și a lăsa un aspect curat, include conectivitate DP/HDMI și un suport VESA. Are un aspect finisat, metalic, și este ideal pentru clienții care pun preț pe design și inovație.
Monitorul HP ProDisplay Series (20-inci sau 21.5-inci) îmbunătățește display-ul de zi cu zi. Practic, sigur și proiectat pentru a fi cât mai eficient în ceea ce privește nivelul de energie, acest ecran oferă o calitate a imaginii excelentă pentru om, vizibilitate foarte clară a textelor și imaginilor și mai mult spațiu de mișcare. Forma neagră, sculptată și discretă, aproape că se pierde în fundal și aduce în centrul atenției imaginile vibrante afișate pe panoul LED iluminat din spate.
Monitorul HP ZR2330w IPS LED Backlit aduce performanța la un preț accesibil. Tehnologia IPS oferă culori strălucitoare din aproape orice unghi, și pentru ca acest monitor este dotat cu conectivitate avansată, ecranul este perfect pentru aranjamente formate din mai multe monitoare. Cablajul VGA, DVI, și DisplayPort îmbină noul și vechiul, iar sistemul USB integrat ține aproape sistemele periferice. Opțiunile de reglare a înălțimii și orientării le oferă clienților beneficii ergonomice, iar aceștia pof fi astfel mai productivi pe parcursul zilei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite