Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Canon lansează două noi scannere de birou pentru eficientizarea afacerilor

16 Ianuarie 2013



Canon Europe, lider mondial în soluţii de imagistică, anunţă lansarea a două noi scannere A3 de birou, de mare viteză, ce permit companiilor să proceseze, cu rapiditate şi la calitate superioară, volume mari de documente. Noile imageFORMULA DR-G1100 şi DR-G1130 sunt potrivite, în special, pentru aplicaţiile de scanare centralizată, precum camerele de corespondenţă digitală ale companiilor şi birourile specializate pe scanare. De asemenea, sunt potrivite şi pentru companiile din sectoarele furnizoare de servicii financiare, juridice sau sănătate, care necesită convertirea digitală a unor volume mari de documente şi arhivarea acestora.
Modelele compacte imageFORMULA DR-G1100 şi DR-G1130 sunt succesoarele celor mai bine vândute* scannere de birou de dimensiuni medii, imageFORMULA DR-6050C, DR-7550C şi DR-9050C. Noile imageFORMULA DR-G1100 şi DR-G1130 cresc productivitatea prin vitezele impresionante de scanare, de până la 200ipm respectiv 260ipm. Amândouă beneficiază de o tavă de alimentare automată cu documente, care suportă până la 500 de coli, pentru procesare rapidă şi de calitate a volumelor mari într-o singură operaţiune. imageFORMULA DR-G1100 şi DR-G1130 au fost proiectate pentru a fi robuste, încorporând role de alimentare cu o durată de viaţă mai lungă. Cele două modele au un volum recomandat de utilizare de până la 25.000, respectiv 35.000 de scanări zilnice. Această performanţă în materie de eficienţă se datorează chip-ului de procesare dedicat, care ajută la menţinerea vitezei de scanare maxime, chiar şi atunci când sunt selectate funcţiile de procesare a imaginilor.
Utilizatorii pot procesa cu încredere o gamă largă de tipuri de documente graţie unei tăvi plate de alimentare cu hârtie ce permite atât scanarea hârtiei foarte subţiri (20gsm), cât şi a celei mai groase, cartonate (255gsm). Folosind funcţia folio mode, utilizatorii pot chiar să scaneze documente de format A1. Mecanismul robust are trei moduri selectabile pentru ca alimentarea cu hârtie să funcţioneze neîntrerupt în timpul scanării de loturi de documente, pe diverse tipuri de hârtie. Pentru mai multă siguranţă şi pentru a evita distrugerea documentelor, sunt încorporaţi senzori de detectare a capselor, în timp ce modul manual de alimentare permite mai mult control asupra manipulării acestora asigură o scanare rapidă.
Sean Suematsu, European Document Scanning Solutions Director în cadrul Canon Europe: “Eficientizarea procesării şi distribuţiei informaţiei prin convertirea documentelor în format digital rămâne prioritară pentru companiile care au nevoie de o creştere a productivităţii, dar şi de o reducere a costurilor. Tocmai de aceea, multe organizaţii care lucrează cu volume mari de documente implementează departamente de digitalizare, unde documentele sunt scanate şi procesate mult mai eficient. Răspundem acestei nevoi prin introducerea a două noi scannere de birou de calitate superioar[, ce iau locul modelelor de succes imageFORMULA DR-6050C, DR-7550C şi DR-9050C, aducând îmbunătăţiri în materie de viteză, alimentare cu hârtie şi ciclul zilnic de lucru.“
Proiectate pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, cele două noi echipamente dispun de spaţiu de alimentare în partea frontală, documentele urmând o traiectorie în formă de U pentru o operare mai uşoară, atunci când utilizatorul este aşezat. Împreună cu poziţionarea panoului de control, designul ergonomic permite o încărcare, alimentare şi îndepărtare a documentelor mult mai comodă fără a fi necesară ridicarea de pe scaun, adică o maximizare a productivităţii şi o minimizare a gradului de oboseală.
imageFORMULA DR-G1100 şi DR-G1130 oferă funcţii de procesare a imaginii la calitate superioară, inclusiv pe cea de evidenţiere caractere pentru recunoaştere OCR îmbunătăţită şi multristream output (salvare în mai multe fişiere) pentru procesare în format “ dual output“. Scannerele dispun, de asemenea, de o gamă largă de funcţii opţionale, inclusiv post-imprimare, mod pentru coduri de bare şi patch code decoder (cititor coduri de separaţie) pentru control şi automatizare suplimentare.
Funcţionalităţile ambelor scannere pot fi extinse prin conectarea la unitatea imageFORMULA Flatbet Scanner 201 sau 101, pentru scanare de materiale în format A3 sau A4 şi pentru cărţi.
imageFORMULA DR-G1100 şi DR-G1130 sunt disponibile în toate birourile de vânzări Canon şi la distribuitorii parteneri din Europa începând din ianuarie 2013.
* În 2011, cota de piaţă a Canon pe segmentul de scannere ”de volum mic”, în Europa de Vest, a fost de 40%, potrivit InfoSource High Speed Scanner Market Report (ISI Data).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite