Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Smart ID Romania lanseaza computerul industrial Honeywell Tecton, solutie dedicata pentru depozitele de frig

16 Ianuarie 2013



Smart ID Romania, specialist in solutii pentru mobilitate, lanseaza incepand de azi solutii pentru depozitele de frig. Honeywell Tecton, computerul industrial de ultima generatie, lider pe segmentul medii extreme si intensive, este primul echipament integrat in solutiile destinate depozitelor de frig (cold storage). Honeywell Tecton este suficient de usor pentru operatiunile intensive, include functionalitati multiple care ii permite sa realizeze mai multe taskuri, o baterie rezistenta la frig, butoane iluminate pentru spatii intunecoase si un ecran special conceput pentru a rezista efectului de condens.
“Clientii depozitelor de frig au nevoi speciale, unice, de depozitare la rece. Produsele sensibile la lumina, la miros, cum sunt produsele alimentare – legumele, fructele, pestele, carnea, etc - necesita un control complex al temperaturii de-a lungul intregului lant logistic pentru a–si pastra calitatea si prospetimea. In egala masura, anumite produse din industria farmaceutica sau petrochimica necesita conditii speciale de depozitare la frig. Provocarea principala a depozitelor de frig, in conditiile cresterii costurilor cu energia si forta de munca, este aceea de a asigura temperatura corecta pentru produsele depozitate, in timp ce asigura confortul si productivitatea angajatilor care lucreaza la temperaturi ce pot atinge uneori intre -30 Grade Celsius si + 50 Grade Celsius. Automatizarea acestor spatii in aceste conditii nu este o sarcina usoara. Smart ID Romania este specializata in implementarea de aplicatii pentru mobilitate care optimizeaza si eficientizeaza activitatea companiilor care activeaza in logistica. Pentru depozitele de frig integram din aceasta luna un echipament lider la nivel international pe segmental depozitelor de frig – Honeywell Tecton”, declara Romeo Iacob, Managing Director Smart ID Romania.
Cu un procesor PXA 320 @ 806 MHz, memorie de 256MB RAM/ 256MB on-board Flash si o optiune de card de 1GB SD, acest echipament asigura rate de transfer mai mari decat orice alt echipament din industrie iar multiplele optiuni de conectivitate sunt incluse in pachetul standard, WLAN (802.11 a/b/g) si Bluetooth fara a genera costuri suplimentare pentru companii.
In aceste conditii, Honeywell Tecton furnizeaza performanta superioara fara a sacrifica functionalitati specifice activitatilor din depozitele de frig. Construit cu baterii rezistente la temperatura scazuta si ecran special conceput pentru a rezista la incalzire, Honeywell Tecton poate fi luat fie in congelatoare fie pe dockuri si inapoi in depozitele de frig, rezistand efectului de condens – chiar si in lunile foarte fierbinti de vara. Butoanele iluminate si un ecran luminos permit vizibilitatea in colturile mai intunecate.
Construit pe tehnologie Adaptus Imaging, Honeywell Tecton citeste coduri de bare liniare 1D si 2D, capteaza imagini digitale si permite captarea de semnaturi digitale – permitand angajatilor sa realizeze mai multe taskuri cu un singur echipament, indiferent de conditiile de temperatura. Honeywell Tecton este suficient de robust pentru a maximiza timpul de lucru al angajatilor si costurile totale de detinere ale organizatiei. Este compatibil cu standardul IP65 ceea ce inseamna ca rezista la caderi multiple pe ciment de la 1.5 m (1.8 m cu optiunea “heater”) si ofera o configuratie speciala pentru utilizare la rece.
Si pentru ca este construit pentru a se plia pe toate nevoile utilizatorilor din depozitele de frig poate fi montat pe vehicule, include 55 sau 32 de butoane iluminate pentru a fi folosit in spatii intunecoase, si functionalitati avansate de anulare a zgomotelor. In egala masura, Honeywell Tecton este pregatit pentru Remote Master Mind ceea ce permite managementul de la distanta al echipamentului, la cheie, coordonarea si identificarea usoara a modului in care sunt folosite echipamentele instalate. Programul de service ofera protectie completa a investitiei pe 5 ani dupa achizitie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite