Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> SaaS >> Stiri si comunicate

Ymens a câştigat 5.000 de noi utilizatori în 3 luni de la lansare

16 Ianuarie 2013



La trei luni de lansarea platformei Cloud Ymens, oficialii companiei TeamNet au anunţat creşterea numărului de utilizatori cu peste 5.000 de noi conturi, depăşind astfel pragul de 10.000 (respectiv mai mult de 150 de companii client ai serviciilor SaaS livrate).
Potrivit lui Călin Butunoi, general manager Ymens, cele mai solicitate servicii, din cele 11 livrate la momentul actual, sunt: Intranet, Comerciant şi Index. Butunoi a mai precizat că, deşi în majoritatea cazurilor companiile client accesează unul, două servicii livrate din platformă, există şi companii care utilizează întreaga ofertă SaaS livrată de Ymens.
Bogdan Padiu, general manager TeamNet (Ymens este o divizie din cadrul TeamNet), a precizat că în 2013 vor fi continuate investiţiile în dezvoltarea platformei, fiind preconizată lansarea a 10 noi servicii în cadrul acestui an şi extinderea cu noi funcţionalităţi a celor existente. Suma prevăzută a fi investită în dezvoltarea platformei este de circa 1 milion de euro, compania estimând amortizarea investiţiei până la sfârşitul acestui an şi trecerea pe profit din 2014. Pentru realizarea acestui obiectiv, TeamNet mizează pe creşterea numărului de utilizatori ai serviciilor Ymens la 40.000 anul acesta, creştere susţinută prin extinderea prezenţei TeamNet la nivel naţional, adăugând în cursul acestui an 4-5 oraşe la cele trei în care este deja activă (Bucureşti, Iaşi şi Timisoara). „Din experienţa noastră, pentru circa 20-30% din companiile mici şi mijlocii pe care le adresăm cu serviciile cloud furnizate din platforma Ymens conceptul de Cloud Computing nu mai reprezintă o noutate. Însă mai e destul de muncă pentru a creşte gradului de penetrare al soluţiilor cloud pe piaţa locală“, a declarat Bogdan Padiu, general manager TeamNet.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite