Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

TotalSoft extinde pachetul de solutii destinate producatorilor agricoli

17 Ianuarie 2013



TotalSoft anunta includerea de noi functionalitati in pachetul de solutii software destinat simplificarii si eficientizarii activitatii producatorilor agricoli – Charisma Solutions for Agriculture. Actiunile de programare, planificare si gestionare a materialelor, utilajelor si activitatilor specifice unui an agricol (arat, semanat, erbicidat sau recoltat), sunt acum completate cu interfete grafice de tip harti cadastrale si posibilitatea urmaririi operatiilor zilnice.


TotalSoft propune producatorilor agricoli o solutie software completa, care le ofera posibilitatea inregistrarii coordonatelor parcelelor cultivate la nivel ferma, an agricol, sola sau cultura si afisarea suprafetelor corespunzatoare in format harta cadastrala. In plus, ei au posibilitatea urmaririi operatiilor zilnice efectuate la nivelul acestor unitati, respectiv consumul efectiv de resurse pentru fiecare clasa de resurse normata in tehnologia de executie a fiecarei operatii.


Charisma Solutions for Agriculture ofera acum posibilitatea inregistrarii informatiilor legate de stadiul de vegetatie, evaluarea culturilor, precipitatii, irigatii sau alte lucrari.
Pentru producatorii agricoli, pregatirea si gestionarea campaniilor de primavara sunt foarte importante si au un impact semnificativ in obtinerea recoltei si a profitului. Astfel, planificarea si realizarea operatiunilor la timpul necesar este un proces atent gandit de agricultori, din faza pregatirii utilajelor agricole si pana la executarea lucrarilor de fertilizare, arat si semanat. Sustinerea acestui proces cu o solutie informatica pentru organizarea fiecarui pas, creste sansele atingerii obiectivelor de productie şi, implicit, a profitului agricultorului.


Identificand nevoile specifice acestui domeniu, TotalSoft a lansat anul trecut pachetul de solutii software care ofera agricultorilor informatiile necesare procesului agricol, sustinandu-i prin raportari grafice si tabelare din punctele de lucru dispersate in teritoriu. Charisma Solutions for Agriculture oferea posibilitatea urmaririi stadiului de realizare a lucrarilor si a costurilor in timp real, precum si analiza profitabilitatii la nivel de centru de cost/profit (ferma, sola, parcela, cultura etc.).


Pachetul inglobeaza mai multe componente destinate managementului resurselor unei companii, (Charisma ERP), prelucrarii si analizarii indicatorilor de performanta (Charisma Analyzer), managementului flotelor agricole (Charisma Fleet Management), arhivarii documentelor (Charisma Document Management), precum si managementului resurselor umane si salarizarii (Charisma HCM), toate adaptate specificului companiilor din domeniul agricol.
O evaluare gratuita a soluţiei este posibila accesand adresa http://www.charisma.ro/demo.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite