Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Schimbari in echipa de management a grupului iQuest

22 Ianuarie 2013



Grupul iQuest, specializat în dezvoltarea de soluţii şi servicii software customizate, numeşte în echipa de management a companiei pe Thomas Wittig, în calitate de co-Chief Executive Officer (co-CEO) şi pe Thierry Malbrancke, pentru funcţia de Chief Financial Officer (CFO).
Thomas Wittig deţine o experienţă de peste 22 de ani în industria de software şi servicii IT. Înainte de numirea în cadrul iQuest, Wittig a deţinut funcţii de conducere în cadrul unor companii prestigioase precum Microsoft Corporation sau SAP AG, după care a condus companii în creştere, din domeniul infrastructurii, soluţiilor de business sau software as a service (SaaS). „Sunt încântat să lucrez pentru iQuest în aceste momente din viaţa companiei. Multe corporaţii caută parteneri competenţi şi agili pentru a putea capitaliza potenţialul dat de noile tendinţe din industrii cheie, precum Big Data, Analytics, Business Process Innovation şi altele. iQuest este orientată către a ajuta clienţii să-şi transforme viziunea proprie în produse de cea mai înaltă calitate”, a declarat Wittig.
Thierry Malbrancke deţine o experienţă vastă în domenii precum Finanţe şi Supply Chain Management. Malbranke a deţinut poziţii de senior executiv în cadrul Nestlé în Franţa, Ungaria şi Germania timp de 35 de ani, una dintre ele fiind cea de CFO la Nestlé Ungaria. „Una dintre satisfacţiile muncii mele este că pot participa la crearea de valoare adăugată într-un mediu atât de dinamic precum iQuest. Dată fiind rata de creştere a companiei şi planurile pentru a susţine o asemenea dezvoltare, voi asigura o creştere sustenabilă, voi monitoriza riscurile asociate şi voi înfiinţa şi integra procesele necesare în cadrul culturii organizaţionale puternice a companiei, menţinând în acelaşi timp flexibilitatea şi agilitatea iQuest”, a adăugat Thierry Malbrancke.
Cornelius Brody, fondator şi CEO al grupului iQuest, precizează că: „În plus faţă de creşterea organică a companiei, ne-am asumat o strategie de specializare pe anumite industrii şi domenii cheie, precum şi extinderea pe alte pieţe din Europa de Vest şi Statele Unite. Extinderea echipei noastre executive va fi un ingredient important pentru a transforma această strategie în realitate. Suntem încântaţi să facem un pas atât de important împreună cu Thomas şi Thierry, şi să continuam dezvoltarea iQuest printr-un nou set de servicii, pe noi pieţe şi împreună cu noi parteneri”.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite