Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Certinvest: Valoarea achizitiilor online de instrumente de investitii creste lunar cu peste 50%

23 Ianuarie 2013Valoarea platilor online cu cardul pentru investitiile in fondurile administrate de Certinvest, primul administrator de investitii care a implementat o solutie eCommerce in Romania a inregistrat o evolutie lunara de peste 50% din luna septembrie, pana in prezent. Valoarea medie a unei tranzactii depaseste 300 euro.
Evolutia industriei instrumentelor de investitie cu plata online de la zero la o piata de cateva zeci de mii de euro in doar trei luni arata potentialul comertului electronic in orice segment economic. Plata online aduce un plus de confort, simplitate si rapiditate, atribute esentiale in conditiile in care timpul devine o resursa tot mai importanta”, precizeaza Daniel Jinga, Key Account Manager PayU, coordonatorul proiectului Certinvest din partea PayU.
Peste 70% dintre investitiile realizate online s-au indreptat catre fondul Certinvest Obligatiuni, conturand profilul unui investitor prudent, care doreste sa economiseasca, preferand castiguri mai mici, insa sigure.
Fondul Certinvest BET-FI Index este un alt instrument care a atras clienti online, clienti obisnuiti sa investeasca pe bursa. Politica de investitii a fondului, orientata catre actiunile celor 5 SIF-uri si ale Fondului Proprietatea, a generat un interes in crestere din partea investitorilor, in special in ultimele doua luni ale anului trecut, pe fondul evolutiilor pozitive de pe bursa, fondul incheind anul 2012 cu un randament de 41,1%.
Suntem bucurosi de interesul pe care il starneste investitia in fonduri, realizata online cu cardul. Investitiile online reprezinta canalul de distributie cu cea mai mare dinamica in randul clientilor nostri, acesta impunandu-se in fata canalelor traditionale, deoarece devine din ce in ce mai important pentru investitori sa aiba acces la randamente semnificative, cu un mimimum de efort”, declara Horia Gusta, Presedintele Comitetului Director al Certinvest.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite