Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Star Storage lansează “OnePage”, un concept de plic autoformat care generează economii de peste 30% în producerea și distribuirea documentelor tranzacţionale

23 Ianuarie 2013



Star Storage, furnizor de soluţii de stocare, arhivare şi management de informaţii (date şi documente), servicii de externalizare şi servicii Cloud, lansează conceptul “OnePage” – un concept de plic autoformat, prin care se obţin economii de peste 30% din costurile cu producerea şi distribuirea documentelor tranzacţionale, cum ar fi: facturi, extrase de cont, formulare de plată, scrisori de confirmare, rapoarte etc.
“OnePage” este un concept marca Star Storage, unic pe piaţa din România şi este o soluţie originală şi economică, deoarece este un plic autoformat obţinut prin tipărirea, plierea şi sigilarea documentului tipărit pentru a rezulta plicul finit. Conceptul “OnePage” oferă organizaţiilor următoarele beneficii cheie: reducerea costurilor cu producerea şi distribuirea documentelor tranzacţionale cu peste 30% prin eliminarea cheltuielilor cu plicul, scăderea consumului de hârtie cu aproximativ 70% şi oferă posibilitatea de a personaliza exteriorul documentului-plic transformând astfel plicul dintr-un simplu container generator de costuri într-un vehicul eficient de marketing generator de venituri. În plus, prin eliminarea plicului clasic, dispare şi fereastra de plastic transparent (nereciclabilă), fapt care contribuie semnificativ la reducerea impactului asupra mediului.
Conceptul “OnePage” reprezintă o inovaţie în domeniu şi este un concept revoluţionar, iar organizaţiile care aleg să-l folosească obţin avantaje considerabile cu costuri minime. Această soluţie este cu totul deosebită prin faptul că nu se realizează un plic în sine, ci se realizează un material unitar - documentul tipărit, care se modelează sub forma unui plic şi are caracteristicile unui plic obişnuit, dar la care se adaugă beneficii esenţiale precum: scăderea costurilor de producţie cu 30% pentru fiecare plic expediat, posibilitatea personalizării exteriorului plicului autoformat şi ameliorarea impactului asupra mediului. Economiile importante de costuri provin în principal din eliminarea costurilor pentru achiziţionarea plicurilor şi din reducerea consumului de hârtie cu aproximativ 70%. Un alt aspect important al conceptului de “OnePage” este faptul că în plicul autoformat realizat se pot introduce diverse materiale de marketing şi promoţionale de dimensiunile unui plic obișnuit sau dimensiuni non-standard, inclusiv materiale atipice. Astfel, organizațiile care aleg soluția “OnePage” își pot îmbunătății şi eficientiza comunicarea cu clienții și îi pot surprinde pe aceștia cu idei ieșite din tipare, având în plus marele avantaj al costurilor reduse. Star Storage este singura companie din România care poate să realizeze un astfel de produs și acest concept se încadrează perfect în strategia noastră de inovare permanentă, pentru a răspunde și chiar a anticipa nevoile cele mai exigente ale clienţilor noștri, oferind soluții care înglobează tehnologiile de ultimă oră.“, a declarat Cătălin Păunescu, Managing Director Star Storage.
Star Storage are o experienţă de peste 5 ani în servicii de producție a documentelor, inclusiv a celor personalizate, dispune de cea mai bună tehnologie din România şi reprezintă un partener de încredere care oferă, în plus faţă de cele menţionate anterior, următoarele avantaje clienților săi care aleg varianta plicului autoformat “OnePage”:
Acurateţea lucrării şi un proces de producţie fără erori, supervizat de sisteme informatice avansate şi garantarea securităţii lucrării
Tipărirea documentelor prin folosirea tehnologiei de tipar digital full color, la rezoluţii de 1400 dpi, cu controlul calităţii culorilor tipărite pe tot parcursul procesului de producţie
Productivitate crescută şi eficientizarea fluxului de producţie
Posibilitatea utilizării hârtiei reciclate cu un grad redus de alb în procesul de producţie
Transmiterea mesajului corect către clienţi, viteză de reacţie, un timp de execuţie-record pentru piaţa din România.
Serviciile externalizate de producţie a documentelor în format OnePage de la Star Storage asigură maximizarea impactului documentelor tranzacţionale şi comunicarea cea mai eficientă - one-to-one‚ cu clienţii organizaţiei, fiind folosite în diverse activităţi (direct marketing, customer relationship management, publicitate, facturare etc.). Star Storage, prin divizia sa de Output Management oferă servicii complete de printare, împlicuire şi distribuire pe canale multiple a documentelor tranzacţionale bazate pe externalizarea întregului proces de management al documentelor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite