Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

HP Vertica introduce programul de certificare Big Data Solutions

23 Ianuarie 2013



HP a anuntat primul program de training si certificare Big Data Solutions pentru platforma HP Vertica Analytics. Programul este disponibil prin HP ExpertOne si ajuta organizatiile sa optimizeze volumele mari de date, permitand managerilor din IT sa foloseasca datele structurate, semistructurate si nestructurate.


Cresterea volumului, varietatii si velocitatii informatiilor genereaza o serie de provocari si de oportunitati pentru ogranizatii. Conform unui raport publicat de Gartner, oferta de locuri de munca pe segmentul volumelor mari de date va atinge valoarea de 4,4 milioane la nivel global pana in 2015, insa numai o treime dintre acestea vor fi ocupate. Specialistii din domeniul IT trebuie sa dobandeasca abilitatile necesare pentru a corela, a analiza si a administra orice tip de informatie, in orice locatie, folosind orice interfata, pentru a ajuta organizatiile sa atinga intregul potential al volumelor mari de date.


Acest nou program de training si certificare valideaza abilitatile si competenta administratorilor de sistem, analistilor de baze de date si dezvoltatorilor de aplicatii HP Vertica responsabili de administrarea indicilor analitici pentru volume mari de date. Obtinerea certificarii permite specialistilor din domeniul IT sa-si demonstreze abilitatile de a optimiza si a monetiza indicii analitici pentru volume mari de date pentru cresterea companiei si accelerarea dezvoltarii propriei cariere.


Sute de clienti si un ecosistem de parteneri aflat in continua crestere se bazeaza pe platforma HP Vertica Analytics pentru a monetiza volumele mari de date la o viteza si o scara foarte mari. Clientii si partenerii pot obtine certificari pentru administrarea volumelor mari de date si pot identifica nivelul de cunostinte al unui utilizator al platformei HP Vertica Analytics datorita certificarilor oferite de programul HP ExpertOne.


Pentru a garanta cel mai inalt standard de calitate pentru programele de instruire in materie de volume mari de date, certificarile presupun parcurgerea unor training-uri care constau in cursuri si experienta obtinuta la locul de munca, prin utilizarea platformei HP Vertica Analytics.


Programul HP ExpertOne ofera training-uri si certificari unui numar de peste 500.000 de profesionisti din domeniul IT, specializati in volume mari de date, cloud, infrastructura convergenta, networking, sisteme de operare, servere pentru securitate, software, solutii si stocare. Comunitatea HP ExpertOne este o retea de parteneri de distributie, clienti si angajati HP certificati, care au sustinut cu succes examenul pentru obtinerea certificarilor care le valideaza abilitatile si competentele oferite prin intermediul acestui program.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite