Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Xerox a fost pozitionata printre inovatorii de top ai lumii

23 Ianuarie 2013



Xerox a inregistrat 1.215 de brevete in Statele Unite in 2012, compania fiind clasata in topul inovatorilor la nivel mondial datorita capacitatii sale de a gasi noi modalitati de simplificare si eficientizare a activitatii.


Realizarile din 2012 includ brevetele obtinute de Xerox si de subsidiarele sale detinute integral, inclusiv Palo Alto Research Center (PARC). Joint venture-ul Xerox din Japonia, Fuji Xerox Co. Ltd., a primit 686 de brevete din SUA in 2012. Alaturi de compania din Japonia, Xerox a obtinut 1.900 de brevete in Statele Unite, rezultatul acesta plasand Xerox in topul IFI Patent Intelligence 2012. Astfel, compania a inregistrat cu 300 de brevete mai mult decat in 2011 – o crestere cu peste 17%.


„Brevetele sunt o dovada importanta a investitiei continue in inovatie, dar mai importanti sunt oamenii din spatele acestor brevete, care transforma aceste inventii in solutii eficiente pentru clientii nostri. Ne folosim de creativitatea si orientarea catre client a oamenilor de stiinta si a inginerilor nostri, pentru a pune in practica inovatiile, intr-un mod care nu numai ca imbunatateste tehnologia noastra privind documentele, dar si simplifica procese de business complexe prin diversele servicii Xerox, in industrii cum ar fi sanatatea, finantele, relatiile cu clientii si transportul”, spune Sophie Vandebroek, Chief Technology Officer si Presedinte al Xerox Innovation Group.


U.S. Patent 8.234.237 descrie un sistem de management al fluxului de lucru care semnaleaza cand lipsesc date din documentele scanate si reintroduce documentul in fluxul de lucru cand datele lipsa sunt furnizate.
U.S. Patent 8.195.474 prezinta un sistem care scaneaza bazele de date ale unui numar mare de servere de printare, pentru a crea profilul cerintelor clientilor, generand o lista a celor mai folositoare portaluri de marketing pentru contul/clientul respectiv.
U.S. Patent 8.192.469 prezinta elementele de software pe care ruleaza dispozitivul PocketPEOTM, prin care se emit amenzi de parcare.


Cercetatorii Xerox au depus peste 60.000 de brevete in intreaga lume, incepand din 1930. Compania a recunoscut recent 12 oameni de stiinta care au atins recorduri personale privind brevetele, fiind implicati in obtinerea a peste 1.550 de brevete in ultimii ani. In plus fata de Medalia Nationala pentru Tehnologie, cea mai inalta distinctie acordata de presedintele Statelor Unite, Xerox a primit si o serie de premii pentru inovatie, inclusiv nominalizarea de catre Thomson Reuters 2012 in lista Celor mai inovatoare 100 de companii din lume.
Impreuna, Xerox si Fuji Xerox investesc aproximativ 1,5 miliarde dolari anual in cercetare, dezvoltare si inginerie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite