Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> HR >> Stiri si comunicate

TotalSoft are un nou director de resurse umane

23 Ianuarie 2013



Brandusa Fecioru, fost director de resurse umane al companiilor Bayer Romania, Ernst &Young si A&D Pharma Grup, preia pozitia de HR Director TotalSoft. Brandusa Fecioru este de profesie sociolog, are o cariera de peste 15 ani in domeniul resurselor umane si este profesor asociat in cadrul Masterului de Resurse Umane al Universitatii Bucuresti, contribuind activ la dezvoltarea profesiei de specialist resurse umane in Romania.


„Oportunitatea de a lucra in industria IT, intr-o companie de prestigiul TotalSoft, reprezinta pentru mine o noua etapa profesionala si o mare provocare, dat fiind complexitatea acestei industrii”, a spus Brandusa Fecioru.



In TotalSoft, Brandusa este responsabila de elaborarea strategiei de resurse umane, care sa sustina planurile de dezvoltare ale companiei pe termen mediu la nivel international. Printre prioritatile sale se numara implementarea proceselor si instrumentelor interne necesare, dezvoltarea planurilor de cariera, evaluarea şi imbunataţirea performantei angajaţilor. Prin aceasta mişcare, TotalSoft işi propune o consolidare a brandului de angajator preferat in industria IT romaneasca.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite