Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Bitdefender lanseaza o aplicatie gratuita de scanare a PC-urilor

23 Ianuarie 2013Bitdefender lanseaza aplicatia gratuita 60-Second Virus Scanner, ce furnizeaza oricarui utilizator protectie suplimentara prin intermediul unei tehnologii bazate pe cloud, ce informeaza asupra tuturor amenintarilor active.
Bitdefender 60-Second Virus Scanner ofera tuturor utilizatorilor de PC siguranta ca sistemul lor este verificat de o tehnologie proactiva de scanare care este disponibila gratuit oricand.
Tehnologia Bitdefender s-a clasat in mod constant pe primul loc in testele de detectie realizate de institutele independente de testare a produselor antivirus AV-Test si AV-Comparatives.


„Cu 60-Second Virus Scanner ne propunem sa aducem tehnologia noastra de top pe cat mai multe calculatoare. Suntem convinsi ca va impresiona utilizatorii de PC-uri prin eficienta si modul discret de functionare. Ne asteptam ca aplicatia gratuita sa fie folosita de foarte multi dintre cei care folosesc deja un ativirus, dar isi doresc sa afle daca daca solutia blocheaza toate amenintarile informatice”, a declarat Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.


Aplicatia functioneaza concomitent cu orice alt program antivirus, permitand utilizatorilor sa verifice daca softul de securitate isi face bine treaba. 60-Second Virus Scanner lucreaza in mod discret, protejeaza sistemul in timp ce utilizatorii lucreaza sau se joaca si trimite alerte ]n timp real pe masura ce detecteaza virusi. Tehnologia bazata pe cloud nu are niciun impact asupra sistemului din punct de vedere al consumului de resurse.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite