Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

LenovoEMC Ltd – o companie mixtă ce va furniza servere NAS pentru IMM-uri

28 Ianuarie 2013



Compania timişoreană LASTING System anunţă că partenerul său Lenovo şi EMC Corporation au finalizat procedurile pentru lansarea LenovoEMC Ltd, un joint-venture ce va furniza sisteme NAS pentru IMM-uri şi companii cu mai multe sucursale. Lenovo şi EMC au stabilit un parteneriat strategic pentru distribuţia de servere din clasele standard şi NAS (Network Attached Storage), folosind activele de bază ale companiei Iomega, deţinută până acum, în majoritate, de EMC Corporation.
Lenovo este văzută ca una dintre companiile cu cea mai rapidă creştere pe piaţa globală de tehnologie, iar Iomega este un lider al soluţiilor de stocare. Aceste două aspecte ne vor permite să cautăm oportunităţi de creştere şi inovare pe piaţa NAS a IMM-urilor”, spune domnul Eric Arcese, Preşedinte şi Manager General, LenovoEMC Ltd. “Suntem entuziaşti şi credem în această oportunitate ca LenovoEMC să devină un lider pe această piaţă, aflată într-o rapidă creştere”, a adăugat domnul Arcese.
În portofoliul Iomega se regăsesc produse de tip desktop, tower şi rackmount, ce au capacităţi variate de la 0 TB (varianta fără discuri) până la 48 TB. Soluţiile NAS includ sistemul de operare premiat EMC® LifeLine™, ce combină beneficiile şi caracterisiticile industriei de vârf cu uşurinţa de utilizare adaptată pentru afacerile mici, firme cu birouri mobile, centre de date departamentale şi altele. Aceste capabilităţi oferă extinderea ideală a spaţiului de stocare pentru produsele premiate Lenovo ThinkServer şi ThinkStation.
În plus, parteneriatul strategic dintre Lenovo şi EMC Corporation mai cuprinde un program de dezvoltare a tehnologiei de servere x86.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite