Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> BI >> Stiri si comunicate

QlikView îmbunătățește performanțele companiilor din industria servicilor de sănătate

29 Ianuarie 2013



QlikTech anunță plasarea pe locul al doilea în categoria producătorilor enterprise în rapoartele „Business Intelligence: Influencing Change?” și „2012 Best in KLAS Awards: Software & Services” publicate de KLAS, o companie care realizează analize de piață specializate în monitorizarea performanțelor vendorilor din domeniul sănătății. Clasificarea și evaluarea QlikView pentru categoria Enterprise Business Intelligence se bazează pe aprecierile directe ale furnizorilor de servicii de sănătate care utilizează QlikView și măsoară performanța produselor software în domenii precum calitate, implementare și suport tehnic.
Una din provocările curente ale furnizorilor privați și publici de servicii de sănătate este identificarea performanțelor operaționale din informațiile stocate în multitudinea de sisteme financiare, de planificare și de evidență clinică. Lipsa de eficiență în accesarea, agregarea și explorarea datelor contribuie la apariția problemelor financiare, la mărirea timpilor de furnizare a serviciilor către pacienți, la utilizarea ineficientă a resurselor și la creșterea vulnerabilității la erori medicale.
În plus, publicul așteaptă transparență și responsabilizare din partea furnizorilor de servicii de sănătate, ceea ce ii face pe aceștia să adopte principii precum „Plata pentru performanță”, „Achiziții / Plăți bazate pe valoarea furnizată” sau „Grupuri corelate de diagnoză”. Ca atare, sunt necesare instrumente care să integreze și să analizeze rapid datele disponibile în diversele sisteme informatice ale furnizorilor de servicii de sănătate.
Prin utilizarea platformei QlikView Business Discovery, furnizorii de servicii de sănătate:
•Îmbunătățesc îngrijirea pacienților prin minimizarea timpilor de așteptare în cadrul procedurilor medicale, datorită sincronizării programării resurselor medicale cu tiparele de evoluție a cererilor pacienților
•Îmbunătățesc siguranța pacienților datorită accesului imediat la informațiile consolidate de diagnosticare, micșorând astfel potențialul de apariție a erorilor medicale.
•Scad costurile operaționale prin analizarea utilizării resurselor, a stocurilor de consumabile medicale, a opțiunilor de achiziție și a performanței furnizorilor.
•Optimizează administrarea ciclului de venituri prin reducerea timpului și a costurilor asociate cu recuperarea banilor de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate.
Cu ajutorul QlikView, soluția de Business Discovery dezvoltată de QlikTech, furnizorii globali de servicii de sănătate precum Centerstone Research Institute, Children’s Hospital of Atlanta, NHS, Allina si ThedaCare au acum o viziune integrată a informațiilor, putând reacționa în câteva secunde la analizarea informațiilor din miliarde de înregistrări și să îmbunătățească, astfel, rapid serviciile pe care le furnizează. În Romania, Regina Maria, unul dintre liderii serviciilor medicale private, folosește cu succes QlikView pentru îmbunătățirea performanțelor operaționale.
Aprecierile obținute în cadrul rapoartelor KLAS, pentru al doilea an consecutiv, confirmă oportunitatea deciziei a peste 1000 de furnizori de servicii de sănătate din lume de a investi în QlikView pentru a adresa provocările informaționale și îmbunătățirea performanțelor organizațiilor lor.”spune Ellen Derrico, Director de Dezvoltare în cadrul diviziei Life Sciences & Healthcare la QlikTech.
Sănătatea este un subiect delicat în Romania, ca si în alte parti. Toți își doresc servicii de sănătate mai bune, mai prompte, la un preț accesibil, pentru că dintr-o astfel de situație caștigă atât pacientul, cât și prestatorul acestora. Noi am vazut cum soluțiile QlikView Business Discovery pot transforma modul în care companiile fac afaceri, iar industria serviciilor de sănătate este unul din domeniile în care cu investiții relativ mici se pot obține rezultate remarcabile” a declarat Ionuț Toader, Managing Partner Relevance.
În România, QlikTech este reprezentată de partenerii Relevance Management, Winfo Expert Consult, Q&Q Info Consult, Plaut Consulting Romania, Crescendo International și Matricia Solutions.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite