Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Canon lansează noile modele din seriile IXUS şi PowerShot A

29 Ianuarie 2013Canon lansează o nouă serie de modele din renumita sa gamă foto de aparate digitale compacte, odată cu cele trei camere IXUS cu zoom mare şi cu un nou model PowerShot. Modelul cu performanţe superioare IXUS 255 HS şi modelele subţiri IXUS 135 şi IXUS 132 combină designul aparte cu apreciatele obiective şi sistemul propriu de procesare a imaginii, astfel încât tehnologia din corpurile metalice şi subţiri să ofere performanţe deosebite. Noua cameră entry-level PowerShot A2500 oferă uşurinţa sistemului point-and-shoot într-un design modern, compact şi accesibil, ce poate fi luat oriunde şi folosit de fiecare membru al familiei.Proiectate pentru ca utilizatorilor să le fie mult mai uşor să împărtăşească imaginile şi clipurile video cu prietenii, familia şi amicii din reţelele sociale, IXUS 255 HS şi IXUS 135 sunt cele mai noi modele dintr-o gamă Canon într-o tot mai mare creştere, cea a aparatelor cu capabilităţi WiFi. Conectarea uşoară la smartphone şi tabletă permite încărcarea fişierelor pe reţelele sociale, în timp ce funcţia GPS prin intermediul terminalului mobil oferă posibilitatea ca utilizatorii să-şi înregistreze itinerariile, fie ele de vacanţă sau ieşiri în oraş cu prietenii.
Performanţe de imagine pe toată linia
De la modelele de bază şi până la cele avansate, toată gama de camere compacte Canon a fost proiectată pentru a face mult mai uşoară surprinderea de imagini şi clipuri video de înaltă calitate, pe care utilizatorii vor să le împărtăşească cu prietenii. Senzorii de 16 megapixeli de pe modelele IXUS 135, IXUS 132 şi PowerShot A2500, împreună cu procesorul de imagine Canon DIGIC 4, oferă imagini ideale pentru imprimarea la dimensiuni de poster cu minimum de zgomot de imagine şi culori naturale – perfect pentru evenimente de familie, vacanţe sau, pur şi simplu, pentru fiecare zi.
IXUS 255 HS dispune de sistemul avansat Canon HS, cu un senzor CMOS de 12,1 megapixeli şi procesor DIGIC 5, ce permite modelului să aibă performanţe foarte bune în condiţii de luminozitate scăzută, să surprindă cu uşurinţă apusul soarelui, evenimentele de seară sau ieşirile cu prietenii, noaptea, fără a necesita folosirea bliţului.
Experienţa Canon în inginerie optică este punctul central al performanţei acestor modele noi. IXUS 255 HS dispune de un obiectiv ultra-wide de 24mm, cu zoom optic 10x, ce permite utilizatorilor să fie şi mai aproape de acţiune şi să surprindă fiecare detaliu. Ambele modele IXUS 135 şi IXUS 132 folosesc obiective de 28mm cu zoom optic 8x, încastrate într-un corp foarte subţire, ce încape uşor în buzunar.
Tehnologia optică avansată de stabilizare a imaginii cu funcţia Intelligent IS alege din zece moduri diferite pe cel potrivit pentru a combate tremurul şi pentru a se asigura că un clip video este clar, chiar şi în condiţii nefavorabile. Fiecare model dispune de tehnologia ZoomPlus, un zoom digital de calitate superioară ce aproape dublează distanţa până la care poate apropia obiectivul, păstrând, în acelaşi timp, detaliile din imagine.
Exprimă creativitatea
Toate cele patru noi camere au fost proiectate pentru a uşura mai mult ca niciodată surprinderea imaginilor statice sau video HD de înaltă calitate. Modelele entry-level IXUS şi PowerShot dispun de funcţia Smart Auto, ce detectează până la 32 de scene diferite şi aplică cele mai bune setări pentru o fotografie reuşită. Modurile creative precum Miniature Effect, Toy Camera Effect, Fish-Eye Effect şi Monochrome pot fi, de asemenea, folosite pentru a îmbunătăţi imaginea, pentru a adăuga dramatism sau pentru a crea o perspectivă haioasă, unică.
IXUS 255 HS dispune şi de un nou mod Hybrid Auto, ce oferă o modalitate distinctă de a surprinde imagini sau clipuri HD cu un efort minim. Hybrid Auto foloseşte Smart Auto cu tehnologia Scene Detection pentru fotografiere cu setările optime şi, în acelaşi timp, poate trage până la patru secunde de video înainte ca declanşatorul să fie apăsat până la capăt. Toate videoclipurile surprinse în timpul zilei sunt, apoi, combinate pentru un clip video de tip “behind the scenes” ce poate fi împărtăşit cu prietenii online, pentru a le oferi detalii unice despre modul în care este folosit aparatul foto.
Puterea de a împărtăşi: oricând, oriunde
IXUS 255 HS şi IXUS 135 uşurează distribuirea imaginilor către prieteni şi familie via reţele sociale, smartphone şi tabletă. Folosind WiFi, camerele pot fi conectate la telefon sau tabletă, iar imaginile pot fi încărcate instantaneu pe Facebook, Twitter sau YouTube prin intermediul aplicaţiei Canon CameraWindow. Cu ajutorul funcţiei GPS de pe terminalul mobil, utilizatorii pot adăuga date de localizare a imaginilor, astfel încât ceilalţi să poată vedea oricând unde ai făcut fotografia.
Accesul gratuit la Canon Image Gateway permite, de asemenea, distribuirea albumelor sau backup-ul fişierelor foto sau video direct din aparat, prin intermediul reţelei WiFi. Imaginile pot fi, de asemenea, transferate câtre o gamă largă de echipamente de acasă, precum PC-uri şi imprimante wireless compatibile.
Proiectate cu stil, perfect compacte
Noile modele IXUS dispun de corpuri metalice, stilizate, cu design compact, softisticat, ce permit purtarea chiar în buzunar sau în geanta de umăr. IXUS 135, IXUS 132 şi PowerShot A2500 dispun de ecrane mari, de 2,7 inci (6,7 cm), în timp ce IXUS 255 IS are un ecran LCD PureColor II G de calitate superioară, cu diagonală de 3 inci (7,5 cm) şi o rezoluţie de 460.000 de puncte. Aceasta este ideală pentru încadrare sau pentru analizarea imaginilor în fiecare detaliu, în culori naturale, chiar şi atunci când ecranul e expus luminii solare puternice sau din unghiuri neobişnuite.
Toate cele patru modele dispun de un mod Eco, ce ajută utilizatorii să fotografieze pentru mai mult timp prin păstrarea energiei bateriei pentru o perioadă mai lungă. Acest lucru permite fotografierea cu până la 30% mai multe cadre – fiind soluţia potrivită pentru zilele de vacanţă sau pentru întâlnirile cu familia.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite