Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Smart ID lanseaza scannerul industrial 2D Honeywell Granit 191 Xi

29 Ianuarie 2013



Smart ID Romania anunta lansarea celui mai robust scanner pentru identificarea si captura datelor destinat companiilor din industria de logistica, productie, distributie si farmaceutice. Honeywell Granit 191Xi reprezinta varful tehnologiei 2D - combina performanta in scanare cu o platforma care se pliaza pe cele mai dificile conditii de lucru din industrie. Granit 191Xi este un echipament construit special pentru a rezista indiferent de conditiile extreme la care este supus.
Construit pe aceeasi platforma si pe aceeasi arhitectura pe care a fost construit Honeywell Xenon, Honeywell Granit 191Xi a fost dezvoltat special pentru industriile intensive, care folosesc un mix de tehnologii de coduri de bare. Fiind construit pe tehnologie Adaptus® Imaging 6.0 si pe o platforma TotalFreedom® 2.0 ofera nivele noi de performanta – citeste mult mai rapid codurile de bare 1D, 2D, staked , fara a sacrifica toleranta la miscare, in timp ce isi mentine performanta de citire, indiferent de conditiile de iluminare si de distanta. Honeywell Granit obtine cel mai rapid timp de decodare in conditiile in care poate citi si coduri de bare deteriorate, sau cu o calitate a printarii slaba, catalogate in trecut ca imposibil de scanat.Honeywell Granit 191Xi exceleaza si la capitolul costuri, fiind unul dintre cele mai eficiente scanere robuste din piata. Scaneaza orice cod de bare, rapid de la distanta, fara a fi nevoie ca operatorul sa realizeze pasi intermediari pentru a scana un cod de bare aflat pe raftul de sus al unui depozit. Elimina astfel operatiunile manuale de introducere de date, creste productivitatea, permite operatorilor sa realizeze mai multe activitati intr-un timp mult mai scurt si cu mai putine erori si scade costurile de operare ale companiilor”, declara Romeo Iacob Managing Director Smart ID Romania.

Granit 191Xi este astfel conceput pentru a oferi perioade cat mai lungi de functionare (cu minimum de repaus) cu costuri mici de service si pentru a contribui la reducerea costurilor totale de detinere pentru companii. Este construit conform standardelor IP65 ceea ce ii permite sa reziste la apa si praf. Si pentru ca a obtinut cele mai mari scoruri la testele de rezistenta, este singurul scanner industrial 2D care rezista la 5000 de caderi de la 1 m inaltime si la 50 de caderi de la 2 m inaltime.
Scannerul fara fir Honeywell Granit 1911i este configurat pentru a transmite pana la 100m (300”). In functie de nivelul operatiunilor se poate alege nivelul corect de transmitere a datelor pentru a minimiza interfata cu alte echipamente mobile si pentru a maximiza trasmiterea datelor si productivitatea angajatilor.
Cu ajutorul aplicatiei de management de la distanta Honeywell’s Remote MasterMind™ 3.0 toate echipamentele mobile pot fi implementate in aceeasi retea, inclusiv echipamentele Apple® iOS, si pot fi coordinate de la distanta, dintr-o locatie centrala – de la identificarea activelor, pana la actualizari si configurari, de la securitate echipament si pana la blocare, control, diagnostic si reparatii de la distanta etc.
Honeywell Granit 191Xi beneficiaza de programul Service Made Simple™ de la Honeywell – servicii de mentenanta eficiente din punct de vedere costur,i destinate companiilor care au nevoie de reparatii usoare pentru scanere si computere mobile. Service Made Simple asigura performanta echipamentelor clientilor intr-un program de service cu durata de 3 ani, cu acoperire totala a daunelor fie ele daune rezultate din activitatea zilnica sau din accidente care pot avea loc in conditiile extreme in care sunt folosite echipamentele.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite