Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Solutii

Beck et al. Services, printre cei mai buni angajatori IT în 2013

30 Ianuarie 2013



Furnizorul internaţional de servicii IT Beck et al. Services, a fost distins ca fiind unul dintre cei mai buni "Angajatori IT în 2013”, într-o competiție organizată în Germania la nivel naţional de către Great Place to Work Institute.
Institutul a publicat acest anunţ pe data de 28 ianuarie 2013, în colaborare cu partenerul său mass-media, revista germană specializată in industria IT, Computerwoche. În opinia angajaților lor, companiile IT care au primit premiul oferă angajaţilor o cultură deosebită a locului de muncă, foarte apreciată, atractivă și de încredere.
Mai ales în această perioadă în care există un deficit de specialiști IT cu o înaltă calificare, apreciem foarte mult atunci când angajaţii noștri ne confirmă că avem un mediu de lucru bun. Acest rezultat nu a fost realizat pe cont propriu, ci este o urmare firească a implicării conştiente a angajaţilor noștri la nivel global, plus contribuția lor valoroasă la o cultură corporativă unică, deschisă, combinată cu o colaborare excelentă”, a declarat Christy Sando, membră a consiliului de administrație de la Beck et al. Services.
În comparație cu alte mari companii germane din industria IT, Beck et al. Services a obţinut punctaj mare în special pentru atmosfera excelentă de lucru, mediul atractiv de muncă, șanse egale în management și un stil de lucru colaborativ în toate locațiile sale. Aceasta este o confirmare a muncii de înaltă calitate atât a angajaţilor cât şi a echipei de management din Beck et al. Services.
În total, aproximativ 90 de companii din industria IT, care au fost clasificate în patru categorii diferite, au participat la acest studiu independent, efectuat de către Great Place to Work Institute. Competiția "Cei mai buni angajatori IT în 2013" s-a desfășurat pentru prima dată la Great Place to Work Institute, Germania, în colaborare cu BITKOM, Asociația Federală Germană pentru Tehnologia Informației, a Telecomunicațiilor și Mass Media și revista germană specializată in industria IT, Computerwoche.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite