Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Epson îşi consolidează poziţia pe zona de printare „low cost“

30 Ianuarie 2013



Epson îşi continuă consolidarea poziţiei pe nişa imprimantelor dotate cu un sistem integrat de cartuşe de capacitate mare lansând opt modele noi. Extinderea portofoliului de produse se datorează succesului în creştere înregistrat, pe fondul unei scăderi a pieţei de imprimante. Principalul avantaj al noilor imprimante Epson cu Ink Tank System (echivalentul sistemelor CISS - Continous Ink Supply System - sistem de alimentare continuă cu cerneală) sunt costurile foarte mici la volume mari de imprimare, care pot ajunge până la 10 lei pe 1000 de pagini printate.


Simona Decuseară,
National Sales & Marketing Manager Epson România

Ca tendință pregnantă în ultimii ani, companiile mici și mijlocii s-au orientat aproape exclusiv către soluții care oferă optimizări de costuri și promit creșteri de volume printate. Cu toate acestea, sistemele tehnologice din spatele echipamentelor nu s-au schimbat foarte mult astfel încât să susțină un cost total de investiție minim. În acest context, noile imprimante cu sistem de reîncărcare cu cerneală au introdus anul trecut o schimbare tehnologică fundamentală, care asigură, în acest moment, cea mai eficientă soluţie de print de volum pentru companiile mici și mijlocii, dar și pentru utilizatorii casnici. (...) În 2013 ne vom concentra pe segmentul companiilor mici și mijlocii unde am identificat cel mai mare potențial de creștere a business-ului, pentru care vom oferi atât echipamente dedicate, cât și soluții integrate de printare. De aceea, extindem gama de imprimante cu reîncărcare de cerneală cu noi modele de multifuncționale care răspund nevoilor complete ale mediilor de lucru, având opțiuni complete de conectivitate la rețea și care oferă un cost de printare substanţial redus, la un volum ridicat de documente – până la 12.000 de pagini alb negru şi 6.500 de documente color, cu cantitatea de cerneală iniţială“, a declarat Simona Decuseară, National Sales & Marketing Manager Epson România. Potrivit oficialului Epson, România a ocupat prima poziţie la nivel regional (Europa Centrală și de Sud Est) în ceea ce priveşte vânzările de imprimante cu Ink Tank System, comercializând în decurs de aproximativ 10 luni peste 2.000 de astfel de echipamente.


Epson Ink Tank System

Noua gamă de imprimante Epson cu sistem integrat de cartuşe de capacitate mare cuprinde modelul foto L800, lansat anul trecut, și opt noi modele de imprimante și multifuncţionale: imprimantele color L550, L355 şi L300 şi noua serie de echipamente monocrom din seria WorkForce M, M100, M105 şi M200 care folosesc cerneală pe bază de pigmenţi cu uscare rapidă şi rezistenţă la apă. Gama este întregită de modelele Epson L210 şi L110, pentru utilizatorii casnici.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite