Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> CRM >> Stiri si comunicate

Softelligence, primul loc in clasamentul partenerilor Microsoft Dynamics CRM in Romania

31 Ianuarie 2013Softelligence a atins prima pozitie in clasamentul partenerilor Microsoft Dynamics CRM pentru primul semestru al anului fiscal Microsoft (iulie –decembrie 2012).Compania ocupa locul 1 in topul partenerilor Microsoft datorita rezultatelor deosebite obtinute prin implementarea celor mai complexe proiecte de CRM din Romania, cu peste 300 de utilizatori, in industrii precum asigurari, brokeraj, retail si distributie si integrarea lor cu aplicatii software din mediile clientilor: Microsoft AX, Microsoft NAV, SAP, Oracle.
Primul semestru al anului fiscal 2013 Microsoft a adus o crestere de 22% a vanzarilor de Dynamics CRM in Romania pe segmentul comercial. In ceea ce priveste CRM Online, cresterea a fost de 280% fata de aceeasi perioada a anului trecut, depasind cu 30% volumul de vanzari pe tot anul fiscal 2012. Cele mai importante contributii la rezultatele obtinute in Romania au fost realizate de Softelligence, atat in ceea ce priveste implementarile on-premise, cat si cele in regim Saas. Totodata, Softelligence a devenit un partener strategic pentru solutiile de business Microsoft, fiind partenerul cu cea mai importanta crestere din ultimii 3 ani.”, a declarat Ioana Razvan, Microsoft Business Solution Lead.
Cresterea obtinuta se datoreaza avantajelor competitive pe care le oferim clientilor nostri, in plus fata de functionalitatile incluse in Dynamics CRM. Ma refer aici la completarea solutiei cu procese si functionalitati care sa raspunda unor nevoi specifice ale companiilor ce activeaza in asigurari – companii si brokeri de asigurare, retail, distributie si servicii financiare. Un alt avantaj este extinderea proceselor operationale si a canalelor de vanzare traditionale prin integrarea de platforme web si mobile, pentru agentii de vanzari de pe teren de exemplu, cu Dynamics CRM.”, a declarat Teodor Blidarus, Managing Partner in cadrul Softelligence.
Compania deruleaza un parteneriat de succes cu Microsoft din 2006, realizarile echipei fiind recunoscute de Microsoft prin certificarile acordate. Totodata, compania detine una dintre cele mai cuprinzatoare echipe Microsoft Dynamics CRM din Romania.
Softelligence este o companie specializata in dezvoltarea si implementarea de aplicatii software de business bazate pe Dynamics CRM si platforme integrate web si mobile si integrarea acestora cu sisteme IT complexe, ca de exemplu: SAP, Oracle, Microsoft AX, Microsoft NAV. In acelasi timp, Softelligence este primul partener Microsoft Azure in Romania, cu peste 5,000 de utilizatori in Cloud construit pe platforma Azure. Compania detine un portofoliu de aproape 90 de clienti si o experienta extinsa in implementarea de solutii software in industrii precum retail, distributie, asigurari, brokeraj si servicii financiare.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite