Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Schimbări în structura organizatorică Sage

01 Februarie 2013



Grupul Sage a anunță formarea unei noi organizații care îi va impulsiona creșterea pe segmentul companiilor medii și mari din Europa. Organizația, înființată în ianuarie 2013 și condusă de Christophe Letellier, va oferi companiilor medii şi mari soluția de top Sage ERP X3 și alte soluţii locale pentru acest segment.
Sage identifică o serie de caracteristici comune pe care le au companiile din acest segment în Europa, precum mărimea companiei, complexitatea operaţiunilor și prezenţa internaţională. Prin urmare, noua organizaţie europeană înlocuiește business-urile naţionale mid-market pentru a furniza un set de priorități și inițiative comune ce acoperă domenii de la Cercetare & Dezvoltare până la Vânzări & Marketing și Implementare & Suport. Noua organizație va consolida resursele Sage și se va folosi de activele sale pentru a continua să-şi dezvolte expertiza locală, care să furnizeze pieței soluții rapide şi să încurajeze inovarea și competitivitatea.
Christophe Letellier a înființat o nouă echipă de management ce cuprinde lideri cu experiență selectați din business-urile locale din Europa ale Sage și care reflectă baza de clienți și parteneri multi-culturali ai organizației.
Letellier îşi va păstra poziţia de CEO al Sage ERP X3 pe lângă noua sa poziţie de lider al business-ului mid-market european al Sage. Sage ERP X3 deține, încă de la lansarea sa, o poziție de piață puternică și în creștere, iar noua organizație va ajuta la consolidarea și întărirea succesului său.
Sage ERP X3 este soluţia ERP globală a Sage Group pentru companiile medii şi subsidiarele grupurilor mari cu nevoi internaţionale. Timp de 10 ani Sage ERP X3 s-a dovedit a fi o soluţie ERP completă care se adresează nevoilor specifice ale companiilor medii şi mari şi poate fi implementată în domenii precum producţia şi serviciile, distribuţia şi multe altele. Peste 3700 de clienţi din 58 de ţări din toată lumea au ales Sage ERP X3 pentru că este uşor de folosit, rapid de implementat şi nu are un cost ridicat.
Alvaro Ramirez, CEO pentru Europa, a declarat: “Acum avem un set de priorităţi comune şi iniţiative pe întreg cuprinsul Europei şi acest focus clar al business-ului reprezintă un pas important. Christophe Letellier, având experienţa conducerii business-ului Sage ERP X3 la nivel global şi poziţii executive anterioare la Sage, este o alegere perfectă pentru a profita de oportunităţile creşterii pieţei în segmentul mid-market şi a ridica cota de piaţă. Mulţi dintre clienţii noştri au nevoie de suport pentru a se dezvolta internaţional, iar această creştere necesită soluţii mai sofisticate şi complete. Experienţa noastră unică şi vastă, cu o serie de business-uri diferite care operează pe mai multe pieţe, ne recomandă ca fiind alegerea corectă pentru a profita de beneficiile tehnologiei, iar noi ne folosim de această oportunitate pentru că ştim ce este benefic pentru clienţii noştri.”
Christophe Letellier a mai spus, “Această nouă organizaţie şi expertiza pe care o oferă reprezintă o oportunitate extraordinară pentru Sage să îşi consolideze poziţia de lider pe segementul de piaţă al business-urilor medii şi mari. Ca şi lider al organizaţiei mă voi asigura că vom oferi clienţilor şi comunităţii de parteneri care lucrează strâns cu noi cele mai bune soluţii raportat la nevoile clienţilor noştri.”



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite