Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Servere >> Stiri si comunicate

Parteneriat Versatile Security - SoftNet

05 Februarie 2013



SoftNet anunta un nou parteneriat cu Versatile Security, un lider al solutiilor de securitate IT de management al smart cardurilor si tokenurilor.
Versatile Security este un unul din principalii furnizori la nivel mondial de solutii IT de securizare a accessului si identitatilor focusat pe implementarea sistemelor de managemnt a smart cardurilor. Clientii companiei sunt cu precadere organizatii ce necesita solutii avansate de securitate IT la scara inalta si usurinta de utilizare. Solutiile avansate de securitate lae Versatile permit clientilor să se autentifice în siguranță, să emită și să gestioneze acreditările de utilizator, cum ar fi cardurile inteligente, in mod eficient intr-o masura mai mare decat alte solutii de pe piata.
Ne bucuram sa avem pe Versatile ca partener in Romania. Solutiile Versatile ne ajuta sa furnizam servicii premium complete de management a smart cardurilor clientilor nostri din segmentul enterprise” a spus Bogdan Baltac, executive VP SoftNet Group.
Misiunea Versatile Security este sa furnizeze solutii care sunt accesibile si usor de integrat, permitand astfel orzanizatiilor de toate dimensiunile sa implementeze niveluri inalte de securitate. Printre clienti se numara: HSBC, Tieto, Centric, Raiffeisenbank, TradeRiver, European Commission, Svensk Exportkredit and IKEA.
Suntem foarte incantati de noul nostru parteneriat cu grupul SoftNet. Am lucrat cu SoftNet de-a lungul multor luni la un proiect pentru una din principalele institutii financiare din Romania unde vSEC:CMS T-Series a fost ales ca sistem de management a smart cardurilor si tokenurilor. Expertiza si profesionalismul SoftNet au fost esentiale in evolutia acestui proiect pana la nivelul la care se afla acum si asteptam mult mai multe povesti de succes din aceasta regiune pe viitor. ” a spus Joakim Thorén, CEO, Versatile Security.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite