Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Samsung îşi prezintă cele mai importante inovaţii la Forumul European 2013

06 Februarie 2013



Samsung Electronics a prezentat o serie de noi produse și servicii care definesc viziunea sa asupra industriei de produse electronice, în care tehnologia le permite consumatorilor să descopere o nouă lume a posibilităților. La Forumul European, organizat anual de Samsung, compania și-a dezvăluit viziunea sa, de a crea experiențe noi, mai bogate, pentru consumatorii europeni, prin înțelegerea amănunțită a regiunii și importanței acordate aici inovației.
Europa este o regiune dinamică ce continuă să fie în centrul business-ului Samsung și o sursă constantă de inspirație pentru noi”, a declarat SP Kim, Președinte și CEO al Samsung Electronics Europa. „De la produsele Smart TV care redefinesc experiența de vizionare la TV, la camerele hiper-conectate, electrocasnice inteligente și cele mai versatile PC-uri, produsele pe care le aducem anul acesta în Europa reflectă dedicarea noastră pentru schimbarea normelor, in beneficiul consumatorilor și înlăturarea barierelor dintre oameni și conținutul creat pentru ei. Vrem să aducem consumatorilor noștri europeni nu doar ceea ce ei așteaptă, ci ceea ce nu au visat vreodată că ar fi posibil.”
Ținându-și această promisiune, Samsung a prezentat la Forumul European inovații importante pentru gamele de televizoare, electrocasnice, camere foto, calculatoare și imprimante. Compania a aratat cum redefinește categoriile de produse în toată gama, cum revigorează piața produselor electronice oferind control intuitiv și experiențe personalizate fiecărui utilizator. Produsele vor fi lansate pentru consumatorii români in prima parte a acetsui an, unele fiind deja disponibile în magazine.

Tehnologie pentru capturarea imaginilor de calitate în orice moment
Samsung își urmează viziunea SMART CAMERA livrând cea mai nouă tehnologie pentru aparate foto. Cel mai nou membru al familiei NX, camera NX300, îmbină funcționalitatea și procesul simplu de împărtășire prin WI-FI cu excepționala calitate a fotografiilor, sistemul Hybrid Auto Focus, posibilitatea de fotografiere și înregistrare 3D.
Camera NX300 este echipată cu obiectiv de 45 mm cu F1,8, fiind primul sistem 3D cu un singur set de lentile existent pe o cameră pentru consumatori ce permite filmarea full HD. Aceste noi lentile deschid o nouă lume a posibilităților în ceea ce privește imaginile 3D și fac din noua cameră a seriei Samsung NX singurul aparat care permite atât fotografierea 3D cât și filmarea 3D.
Esențial pentru performanța NX300 de a capta imagini de cea mai bună calitate este senzorul APS-C CMOS de 20,3 megapixeli ce permite utilizatorilor să obțină imagini de cea mai bună calitate. Noul sistem Hybrid Auto Focus, timpul de expunere de 1/6000 și modul de fotografiere în rafală ce poate ajunge la 8,6 cadre pe secundă, permit capturarea oricărui moment la calitate de excepție. Procesorul de imagine DRIMe IV permite o mai bună redare a culorilor și un grad mai mare de reducere a zgomotului.
Pentru o experiență de fotografiere fără cusur, ecranul AMOLED de 84 mm (3.31") al camerei NX300 este dotat cu un display rotativ ce permite capturarea imaginilor din orice unghi și ușurează vizualizarea fotografiilor. În plus, ecranul beneficiază de touch screen hibrid şi interfaţă cu 5 moduri manuale.
În plus față de camera NX300, Samsung a mai anunțat și lansarea unei noi game de camere compacte dotate cu WI-FI: WB250F/WB200F, WB800F, WB30F, DV150F și ST150F. Noile dispozitive, care completează seriile WB cu zoom puternic, DV cu camere duale și ST cu design elegant, combină performanța optică și stilul clasic cu conectivitatea unei SMART CAMERA.

Design și performanță pentru computere de top și monitoare revoluționare
Noua gamă de PC-uri adusă de Samsung în Europa cuprinde două produse care combină înalta performanță cu excelența în design. Puternica Serie 7 Chronos și notebook-urile din Seria 7 Ultra sunt echipate pentru a rula atât aplicații necesare lucrului cât și pentru entertainment.
Noua Serie 7 Chronos aduce performanța profesională într-o formă mai ușoară și mai subțire, cu performanța quad-core, dar și o nouă soluţie software numită RAMaccelerator, care creşte cu până la 150% viteza de navigare și rulare a aplicațiilor, pentru a fi o adevărată soluție de înlocuire a desktop-urilor.
Ecranul full HD de 15,6 inci, multi-touch în 10 puncte, oferă o experiență multimedia optimizată pentru Windows 8. Egalând puterea cu stilul elegant, Seria 7 Chronos a Samsung are o grosime de numai 20,9 mm, tastatură luminată și o baterie ce poate dura până la 11 ore.
Samsung Seria 7 Ultra oferă mobilitate și performanță superioare într-un laptop de aluminiu, foarte ușor și subțire. Îmbinând bateria cu autonomie de până la 8 ore, display full HD de 13,3 inci multi-touch în 10 puncte, procesorul i5/ i7 și SSD-ul de până la 256GB, acest computer oferă puterea solicitată de cei mai pretențioși utilizatori. Și, la fel ca seria 7 Chronos, va rula Windows 8.
În plus, Samsung își întărește poziția de lider mondial al pieței de monitoare. Seria 9 de monitoare LED (S27B970) îmbină performanța, design-ul și calitatea imaginilor pentru a aduce consumatorilor rezoluția quad HD, și, implicit, imagini a căror calitate crește de patru ori datorită detaliilor redate.
Monitorul Samsung SC770 Touch este primul display al companiei optimizat pentru Windows 8. Utiliatorii pot muta, roti sau selecta obiectele de pe ecran, acesta putând recunoaște până la 10 puncte de atingere simultan. Suportul ergonomic al monitorului poate fi ajustat cu ușurință pentru a se potrivi cât mai bine preferințelor utilizatorilor. Acesta poate fi înclinat la un unghi de 60 de grade, iar design-ul ultra-slim și unghiul mare de vizibilitate oferă utilizatorilor o experiență de vizionare excepțională.
Proiectat pentru confortul consumatorilor, monitorul SC750 oferă un design ergonomic unic, capabil de o pivotare la 90 de grade. Monitorul a fost 0ptimizat pentru vizualizarea documentelor și navigarea pe internet atât în format landscape, cât și portret, iar suportul slim îl poziționează exact la înălțimea privirii utilizatorului.

Prezentarea electrocasnicelor viitorului
Având la bază o înțelegere profundă a nevoilor consumatorilor, Samsung oferă noi perspective cu seria de produse electrocasnice „Made for Europe”.
Noul frigider Samsung RB31 oferă un grad mare de organizare și posibilități crescute de folosire a spațiului datorită caracteristicilor unice, precum raftul Easy Slide pentru depozitarea produselor fără efort, Full Open Box pentru produse voluminoase și coșul detașabil pentru sosuri Grab’N Go. Oferind consumatorilor design contemporan, eficiență energetică și zgomot redus, noul frigider Samsung are garanție de 10 ani pentru compresorul Digital Inverter.
Mașina de spălat Eco Bubble (WF80F5E) folosește un generator de spumă care pornește la începutul ciclului normal de spălare. Acesta injectează aer în apa rece, dizolvând și activând detergentul, care penetrează mult mai rapid rufele din cuvă. Spuma intră astfel în contact cu fiecare țesătură, fiind o soluție mult mai eficientă de spălare a rufelor la temperaturi joase și economisind, în același timp, energie.
Inovații pentru beneficiul tuturor consumatorilor
Samsung revoluționează anul acesta produsele de home entertainment, lansând o serie nouă de televizoare de mari dimensiuni, inclusiv primul TV Ultra High Definition de 85 inci (modelul 85S9). Acesta oferă o rezoluție de patru ori mai bună, dezvăluind imagini de o claritate nemaiîntâlnită. Este dotat cu un procesor care convertește imaginile HD și Full HD la rezoluție UHD, oferind o experiență de vizionare cu totul nouă.
Samsung aduce inovații și pentru IMM-uri, prin imprimantele din seriile Xpress M2875 și ProXpress M4070. Utilizatorii vor beneficia de cele mai puternice procesoare disponibile pentru imprimante, acestea fiind echipate cu CPU Cortex A5 și având memorii de până la 128 MB. Rezultatul: imprimante ultra-rapide, ce pot printa 28-40 de pagini/minut. Cu ajutorul acestora, Samsung demonstrează eforturile depuse pentru le a oferi utilizatorilor din mediul de afaceri produse care să răspundă nevoilor lor în ceea ce privește caracteristicile, ușurința de utilizare și a prețul.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite