Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Canon extinde gama Pixma cu 4 noi multifuncţionale

06 Februarie 2013Canon anunţă înnoirea gamei de imprimante PIXMA MX, odată cu lansarea a patru noi echipamente multifuncţionale. PIXMA MX395, MX455, MX525 şi MX925 înlocuiesc modelele PIXMA MX375, MX435, MX515 şi MX715/MX895. Noile imprimante, ce oferă software complex pentru acasă şi pentru birouri şi productivitate mare, dispun de funcţii de imprimare, copiere, scanare, fax şi ADF.

Productivitate avansată
PIXMA MX925 foloseşte o tehnologie avansată, proiectată să îmbunătăţească productivitatea pentru consumatorii obişnuiţi, dar şi pentru companii. Aceasta dispune de casete duble pentru 250 de coli de hârtie sau până la 20 de coli de hârtie fotografică, ce oferă mai multă flexibilitate utilizatorilor interesaţi să imprime atât fotografii, cât şi documente, inclusiv suport pentru imprimări de volum. Vitezele de imprimare pentru PIXMA MX925 sunt, acum, mai mari faţă de modelul anterior, documentele A4 fiind procesate la 10ipm – color, respectiv 15ipm – alb-negru.
Scanarea şi copierea documentelor cu multe pagini este rapidă şi uşoară prin integrarea completă ADF (Automatic Document Feeder) cu 30 de coli în cazul imprimantelor PIXMA MX395, MX455 şi MX525, respectiv ADF 35 de coli, mult mai productivă, în cazul MX925. Modelele PIXMA MX525 şi MX925 ajută utilizatorii să economisească hârtie producând, în acelaşi timp, documente ce arată profesional, prin imprimarea pe ambele feţe, cu ajutorul funcţiei Canon Auto 2-sided Print. Cele două echipamente dispun, de asemenea, de ecrane color mari, ce oferă acces direct la servicii cloud, în timp ce funcţia duală a panoului de control uşurează imprimarea, copierea, scanarea şi trimiterea de fax-uri direct din imprimantă.
Mai nou, toate imprimantele din gama Canon PIXMA MX suportă cartuşe XL de mare randament, ceea ce permite ca un număr mai mare de documente să fie imprimate fără a compromite calitatea. Mai mult, PIXMA 925 este prima imprimantă Canon ce suportă, opţional, un cartuş opţional XXL pentru cerneală neagră, permiţând astfel imprimarea a până la 1 000 de pagini A4 fără a trebui schimbat.

Software complex
Aplicaţia Canon My Image Garden este acum disponibilă şi pentru gama PIXMA MX pentru birou, ceea ce asigură navigare uşoară între funcţiile de scanare şi de imprimare. Platforma combină toate programele disponibile imprimantelor PIXMA într-o singură interfaţă uşor de folosit, oferind şi utilizatorilor obişnuiţi funcţiile de asistenţă disponibile, de obicei, companiilor. Software-ul include funcţii de scanare continuă: scanare automata, a fotografiilor şi documentelor, dar şi funcţia Stitch. Noile imprimante sunt dotate, de asemenea, cu opţiuni de scanare a documentelor direct către servicii cloud precum DropBox şi Evernote şi posibilitatea de a crea documente PDF protejate cu parolă pentru mai multă securitate.

Echipamente conectate
Modelele PIXMA MX455, MX525 şi MX925 vin cu o serie de funcţii de conectare ce includ support pentru imprimarea de pe smartphone-uri şi tablete prin intermediul aplicaţiei Canon Easy-PhotoPrint pentru iOS, Android şi Windows RT. Funcţiile WiFi ale imprimantelor permit distribuirea uşoară a documentelor către mai multe PC-uri din casă ori din birou. MX525 şi MX925 dispun de PIXMA Cloud Link, ce include support Google Cloud Print pentru Google Docs şi ataşamente Gmail (JPEG sau PDF) şi permite imprimarea de la distanţă, prin internet. PIXMA Cloud Link oferă, de asemenea, acces la albumele foto şi la şabloane utile, precum cele pentru tipărituri sau calendare. PIXMA MX455, MX525 şi MX925 includ şi câte un port USB, pentru o salvare mai uşoară a documentelor scanate şi a faxurilor primite direct pe stick-ul de memorie.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite