Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

TNW Romanian Startup Awards si-a desemnat castigatorii

07 Februarie 2013



The Next Web Romanian Startup Awards şi-a desemnat câştigătorii pe 5 februarie. După 5 săptămâni de nominalizări şi voturi online, publicul a ales cele mai promiţătoare start-up-uri şi aplicaţii, dar şi cei mai apreciaţi investitori şi fondatori din România.


Au fost primite 1.489 de nominalizări la cele 7 categorii de concurs şi 8.569 de voturi care au desemnat următorii câştigători:
Start-up-ul anului: mavenhut.com
•Cea mai bună aplicaţie web: Solitaire Arena
•Cea mai bună aplicaţie mobilă: slickflick.com
•Cel mai bun design: zonga.ro
•Cea mai bună experienţă a utilizatorului: zonga.ro
•Cel mai bun (co)-fondator: Bobby Voicu, Mavenhut
•Cel mai bun investitor: Adrian Gheară


Premiile au fost înmânate de Patrick DeLaive, Co-Fondator The Next Web, în cadrul unei întâlniri a comunităţii tech din România. Câştigătorii vor primi bilete la TNW Conference Europe 2013 care va avea loc în Amsterdam pe 25 şi 26 aprilie. În cadrul reuniunii, Patrick De Laive a cunoscut câştigătorii, unii dintre antreprenorii nominalizaţi la Romanian Startup Awards, alături de alţi reprezentanţi ai scenei tech din România.

În urmă cu cinci săptămâni, The Next Web şi Geekcelerator anunţau Romanian Startup Awards, competiţie online ce îşi propunea să descopere cei mai talentaţi antreprenori, fondatori şi investitori, dar şi cele mai promiţătoare start-up-uri din România. Publicul şi-a putut nominaliza favoriţii, juriul The Next Web a ales finaliştii, iar câştigătorii au fost aleşi prin vot tot de către public.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite