Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cel mai nou echipament Motorola pentru cresterea productivitatii operatorilor din teren

12 Februarie 2013



Smart ID Romania, companie specializata in furnizarea de solutii pentru mobilitate, a lansat cel mai performant computer mobil robust (rugged PDA) destinat fortelor mobile din teren. Dezvoltat pentru a se plia pe cerintele de automatizare si reducere a costurilor in teren MC45 ofera un nivel foarte bun de accesibilitate si de performanta pentru echipele mobile din teren.



"Mobilitatea a reinventat majoritatea serviciilor realizate in teren. Noi nivele de productivitate se adauga treptat pe masura ce tehnologiile de ultima generatie aduc noi functionalitati care transforma fortele mobile din teren in "agenti " cu acces la inteligenta informationala in timp real. MC45 este un computer mobil robust care reinventeaza productivitatea operatorilor din teren. Cu o tastatura numerica si o baterie care rezista o tura intreaga, cu capabilitati de coordonare a consumului, un scaner laser de mare performanta cu tehnologie Adaptive Scanning, special dezvoltata pentru a sustine mediile cu scanare intensiva a datelor, o camera de 3.2 megapixeli capabila sa capteze coduri de date 1D/2D si fotografii, conectivitate wireless LAN (802.11 a/b/g) si WAN (3.5G HSDPA voice/data) si un display touch de 3.2" pentru captarea semnaturii, MC 45 este perfect adaptat conditiilor din teren.

In plus, MC 45 poate accepta practic orice tip de plata - inclusiv plati realizate cu cardul de credit si debit pe baza de Chip si PIN – prin modulul suplimentar Motorola Mobile Payment. Conexiunea Wireless Bluetooth furnizeaza acces la imprimante mobile, casti si alte accesorii, astfel incat echipele mobile din teren sa poata oferi servicii complete, chiar in locatiile clientilor. Iar daca adaugam si accesibilitatea pretului la multiplele functionalitati si tehnologiile de varf pe care le regasim intr-un singur echipament, obtinem mobilitate si productivitate fara precedent in industrie.

Dotati cu un astfel de echipament, echipele mobile pot accesa informatii istorice despre clienti, pot verifica stocuri, pot plasa comenzi instant, pot ridica sau livra marfa, pot rezerva produse pentru o livrare specifica la o anumita data, pot incasa comenzi si pot capta semnaturi, isi pot stabili intalniri, mult mai rapid si mult mai eficient" declara Romeo Iacob, Managing Director, Smart ID Romania.
MC45 va ofera un mix corect de caracteristici si un design compact, robust, care se pliaza pe bugetul actual al companiilor. Pe de alta parte, angajatii obtin un echipament ergonomic, in format de buzunar, elegant, care poate fi folosit cu usurinta cu o singura mana, impreuna cu functionalitatile disponibile, durabilitatea si securitatea necesara organizatiilor. Rezultatul? Echipa din teren este mult mai eficienta, poate livra acele servicii care duc la satisfactia si la loialitatea clientilor.

Durabilitate in teren

MC45 este construit pentru a rezista in teren, este capabil sa reziste la loviturile, caderile pe ciment si in apa, la praf, vibratii si la socul termic care poate aparea atunci cand angajatii trec de la temperaturile normale la medii cu temperaturi agresive.

Servicii GPS cu acoperire mare

Angajatii se pot baza pe acces GPS constant la instructiuni si coordonate geografice in timp real care capteaza automat informatii pentru aplicatiile enterprise – chiar si in orasele cele mai aglomerate, cu densitate mare si in interiorul cladirilor.

Extinderea functionalitatilor cu o familie completa de accesorii

O gama completa de accesorii (incarcatoare, cabluri si tocuri, desktop si incarcator masina) sunt disponibile pentru MC45 si faciliteaza folosirea echipamentului atat pe teren cat si in birouri.

Mai multe functionalitati pentru camera photo

Camera foto color de 3.2 MP permite angajatilor sa capteze practic orice tip de date care pot fluidiza procesele de business – inclusiv coduri de bare 2D dar si fotografii sau filme.

Cea mai buna baterie

Cu cea mai puternica baterie pentru aceasta clasa de computere mobile industriale MC45 livreaza capacitatea necesara pentru un schimb intreg de lucru – chiar si in mediile in care se folosesc intensiv conexiuni wireless sau acolo unde utilizarea este intensiva.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite