Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Asha 310, primul smartphone Nokia cu Dual SIM Easy Swap şi suport Wi-Fi

13 Februarie 2013



Nokia a anunţat lansarea Nokia Asha 310, un nou smartphone cu Dual SIM şi suport Wi-Fi, pentru a ajuta utilizatorii să beneficieze de mai mult conţinut online, mai avantajos. Combinaţia puternică între dintre Dual SIM şi Wi-Fi în acelaşi dispozitiv, o premieră pentru smartphone-urile Nokia, oferă consumatorilor ceea ce este mai bun din ambele lumi, aceştia având flexibilitatea de a se bucura de mai multe experienţe mobile, ţinând în acelaşi timp costurile sub control. Nokia Asha 310 are pre-instalate aplicaţii şi jocuri captivante, specifice gamei Nokia Asha.

Comutare uşoară între cartelele SIM
Datorită tehnologiei integrate Dual SIM Easy Swap de la Nokia, consumatorii pot folosi slot-ul extern al Nokia Asha 310 pentru a introduce o cartelă SIM secundară, în timp ce cartela principală rămâne la locul ei, în spatele bateriei. Cu Nokia Asha 310, utilizatorii deţin controlul, având abilitatea de a comuta între cartelele SIM pentru utilizare în scop personal sau profesional, fără să oprească dispozitivul. Aceştia pot, de asemenea, să comute între cartelele SIM atunci când se află în mişcare, pentru a beneficia de cele mai avantajoase tarife când fac naveta, Tehnologia Easy Swap de la Nokia face posibilă crearea şi stocarea de profiluri unice pentru până la 5 cartele SIM. Utilizatorii pot desemna cartele SIM pentru mesaje text, voce şi date şi pot comuta între acestea când doresc.
Libertatea de a face mai multe online cu Wi-Fi
Adăugarea suportului pentru Wi-Fi la Nokia Asha 310 oferă utilizatorilor o modalitate rapidă şi uşoară de a se bucura de mai mult conţinut online, precum redare video de pe YouTube sau descărcarea celor 40 de jocuri EA gratuite din Nokia Store. Posibilitatea de conectare gratuită la hotspot-uri Wi-Fi, acasă sau din mişcare, înseamnă că utilizatorii nu sunt constrânşi de planurile lor de date.
Nokia Asha 310 are pre-instalat Nokia Xpress Browser, care livrează o experienţă de navigare rapidă şi fluidă şi oferă suport pentru mii de aplicaţii web. Nokia Xpress Browser comprimă traficul de date cu până la 90%, astfel încât uilizatorii pot economisi bani.
Noul Nokia Asha 310 cu Wi-Fi permite utilizatorilor să se bucure de o gamă largă de experienţe de Internet mobil chiar din pachetul de vânzare sau prin simpla accesare a Nokia Store:
Socializaţi
•Vă conectaţi la reţele de socializare prin aplicaţiile Facebook şi Twitter pre-instalate
•Vorbiţi cu prietenii online 24/7 şi primiţi notificări push folosind aplicaţia de mesagerie instantanee eBuddy
•Folosiţi servicii de e-mail populare, precum Yahoo!, Gmail şi altele
Descoperiţi
•O experienţă bogată şi fiabilă de utilizare a hărţilor cu aplicaţia Nokia Maps preinstalată, care funţionează atât online cât şi offline
•Mai multe puncte de interes folosind aplicaţia web Nokia Nearby şi apoi împărtăşiţi planurile voastre cu prietenii de pe Facebook
•Mai multe aplicaţii, precum Foursquare în Nokia Store, care include peste 125.000 de aplicaţii şi jocuri destinate dispozitivelor S40, inclusiv terminalelor Asha
Vă bucuraţi de
•Libertatea de a vizualiza conţinut video de calitate pe YouTube
•Un cadou de 40 de jocuri EA gratuite, care pot fi descărcate individual din Nokia Store
•Aventură, sport şi conţinut de lifestyle prin aplicaţia World of RedBull, disponibilă exclusiv pentru terminale Nokia în Nokia Store
Nokia Asha 310 vine să consolideze portofoliul Nokia de terminale Asha. Gama Nokia Asha include acum 15 modele care reuşesc să aducă funcţionalităţi specifice terminalelor smartphone, precum Wi-Fi, redare video, reţele sociale, navigare mobilă rapidă, aplicaţii şi jocuri, la preţuri competitive,” a declarat Neil Shah, Senior Analyst, Strategy Analytics.
Nokia Asha 310 este primul smartphone produs de Nokia care oferă atât Dual SIM cu Easy Swap cât şi Wi-Fi într-un singur dispozitiv. Acesta oferă consumatorilor ceea ce este mai bun din ambele lumi şi le permite să separe munca de divertisment şi să comunice cu prieteni din alte reţele mobile mai avantajos,” a declarat Timo Toikkanen, Executive Vice President, Mobile Phones, Nokia. “Adăugarea suportului pentru Wi-Fi oferă utilizatorilor libertatea de a se bucura de mai mult conţinut online, comparativ cu alte dispozitive concurente din acelaşi segment de preţ.”
Cea mai nouă adiţie a familiei de smartphone-uri Asha Touch, Nokia Asha 310 dispune de un ecran tactil capacitiv de 3 inchi rezistent la zgârieturi, care complementează design-ul atrăgător. Terminalul dispune de o cameră de 2 megapixeli şi include o cartelă de memorie de 4GB*, cu suport pentru încă 32GB de memorie externă.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite