Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Samsung îşi extinde portofoliul de imprimante laser A4 pentru IMM-uri

13 Februarie 2013



Samsung Electronics a anunțat în cadrul Forumului European organizat la Monaco lansarea a patru noi imprimante laser și multifuncționale pentru IMM-urile care doresc să își îmbunătățească productivitatea și să scadă costurile operaționale.
Costul, fiabilitatea, performanța și productivitatea devin factori cheie luați în considerare de clienții noștri companii mici și mijlocii”, a declarat JooSang Eun, Senior Vice President în cadrul diviziei Printing Solutions a Samsung Electronics. „Fiind unul dintre liderii pieței de imprimante laser A4, ne-am extins portofoliul de imprimante cu o soluție foarte perfomantă și totuși eficientă din punct de vedere al costurilor. Aceste produse vor îndeplini toate cerințele pe care clienții noștri le au.”

Performanță de top cu procesorul Cortex-A5 de 600MHz
Principalele atribute ale imprimantelor din seriile Xpress M2875 și ProXpress M4070 sunt performanța de top și fiabilitatea. Aceste noi imprimante sunt dotate cu procesor Cortex-A5 de 600 MHz și au memorii de mare capacitate pentru o printare ultra-rapidă, de 28-40 pagini pe minut. Seriile Xpress M2875 și ProXpress M4070 permit folosirea cu ușurință a unei game variate de tipuri de hârtie, inclusiv coli groase sau carton.
Noile imprimante au, de asemenea, tehnologia ReCP (Rendering Engine for Clean Page), unică Samsung, care ajută la imprimarea clară a documentelor, indiferent de conținutul acestora.
Costuri competitive pentru companiile mici și mijlocii
Seriile Xpress M2875 și ProXpress M4070 au fost proiectate pentru a fi atât competitive din punct de vedere al costurilor, cât și prietenoase cu mediul. Cu o utilizare foarte eficientă a tonerului, produsele pot imprima mai multe coli, reducând numărul total de înlocuiri ale tonerului.
Dotate cu soluția Easy Eco Driver a Samsung, seriile Xpress M2875 și ProXpress M4070 oferă setări personalizate pentru gestionarea și controlul costurilor de imprimare. Spre exemplu, în tab-ul Eco driver, utilizatorii pot alege setarea Eco pentru a evita imprimarea textelor și imaginilor care nu sunt necesare, folosind astfel mai eficient atât tonerul, cât și hârtia. De asemenea, ei pot opta pentru imprimarea mai multor imagini pe o singură pagină, contribuind la diminuarea costurilor.
Pentru o și mai mare economie financiară, aceste imprimante sunt dotate cu butonul One Touch Eco, care, prin combinarea automată a mai multor pagini într-una singură, economisește timp, hârtie, toner și bani. Prin urmare, seriile Xpress M2875 și ProXpress M4070 necesită mai puține înlocuiri ale tonerului, oferind astfel un cost mai mic de deținere (Total Cost of Ownership).
Soluții ușoare de imprimare
Seriile Xpress M2875 și ProXpress M4070 includ și soluția Samsung Easy Printer Manager, pentru monitorizarea în timp real a folosirii imprimantei, dar și pentru generarea cu ușurință a statisticilor privind mentenanța sa, pentru o raportare rapidă și corectă.
Noile imprimante sunt versatile și ușor de folosit cu dispozitive mobile, precum smartphone-uri, notebook-uri sau tablete. Cum aceste produse sunt din ce în ce mai răspândite, seriile Xpress M2875 și ProXpress M4070 oferă toate funcționalitățile necesare unui mediu dinamic. Utilizatorii pot accesa și imprima documente de pe orice dispozitiv mobil instalat cu ajutorul aplicației Samsung Mobile Print.
Seriile Xpress M2875 și ProXpress M4070 întregesc portofoliul extins de soluții de imprimare pentru afaceri pe care Samsung îl are”, a declarat JooSang Eun. „Acestea demonstrează și capacitatea noastră de a satisface nevoia clienților de a avea produse ușor de folosit fără compromisuri în privința performanței sau a costurilor. Samsung este unul dintre puținii producători care pot oferi companiilor o gamă atât de largă de opțiuni pentru imprimarea A3 și A4. Cu aceste noi oferte, facem un pas important către atingerea scopului nostru de a deveni unul din principalii furnizori de imprimante până în anul 2015.”



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite