Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Intrarom prezintă platforma proprietară StreetNode la Mobile World Congress

13 Februarie 2013



Platforma StreetNode abordeaza problema existentei in orice loc a unei retele de transport wireless complexe la nivel stradal. StreetNode este o platformă de tip All-in-One, care revoluţionează arhitectura de transport wireless prin operarea radio definita prin software.
Flexibilitatea noului sistemul este oferita combinand acoperirea de tip punct-la-multipunct pentru implementare scalabila in conditii de spectru aglomerat si propagare dificila specifice mediului urban, in vederea extinderii nivelului de conectivitate la nivel stradal. StreetNode oferă o mai mare aplicabilitate fata de orice altă soluţie de pe piaţă, accelerand şi facilitand implementarea SmC, in contextul micsorarii costurilor investitionale si a complexitatii operationale.
Solutia StreetNode funcţionează într-o varietate de frecvenţe operaţionale (26/ 28/32/42 GHz) şi poate fi implementata fizic la nivel stradal, pe suprafetele zidurilor sau pe stalpi de iluminat stradali fara costuri asociate implementarii site-urilor radio. StreetNode pentru Suita Management Unificat a Intracom Telecom, uni|MS, permite serviciul de provizionare "Zero-touch" prin funcţii SON (Self-Organizing Network) avansate, care faciliteaza conexiunea "plug and play" la retea în câteva minute. Acest lucru este posibil datorita unor tehnologii implementate in cadrul platformei, cum ar fi sistemul de auto-aliniere automată a antenei.
"De peste 15 ani proiectam si producem echipamente si solutii wireless PtP şi PtMP wireless pentru marii operatori de telefonie la nivel mondial. Raspunzand cerinţelor retelelor 4G actuale si viitoare, am lansat aceasta solutie de retea « Small Cel » acum disponibila in industrie, îmbogăţind astfel continuu portofoliul nostru de produse wireles", a declarat Nikolaos Doukakis, CEO Intrarom.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite